Neler Yeni

Çözüldü✓ Mekanil red switch klavye arıyorum

Loki_0

80+
Tamam hocam sağolun
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam araştrırsanız iyi olur makro tuşlarını kullanırım 😅

Hocam araştrırsanız iyi olur makro tuşlarını kullanırım 😅
Hocam birisi demiş benim dediğimi. Driver olmadan da tüm özelliklerini kullanabiliyormuş. Yanında gelen kitapçıkta yazıyor dedi. Onun dışında birisi de OpenRGB yazılımıyla driver olarak kullanabiliyorsunuz dedi.

1740319738649.png

Son düzenleme:

richxx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Yakup Zengin
Hocam birisi demiş benim dediğimi. Driver olmadan da tüm özelliklerini kullanabiliyormuş. Yanında gelen kitapçıkta yazıyor dedi. Onun dışında birisi de OpenRGB yazılımıyla driver olarak kullanabiliyorsunuz dedi.

Tamam hocam sağolun teşekkürler en yakın zamanda alıcam klavyeyi

Cakrash

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
793
İsim
Musa Topçu
idarelik ucuz kaliteli bir şey arıyorsan temudan 1k kredi iadesi ile ajazz 992yi al hem hotswap var hem bu bütçede ki tüm klavyelerden daha iyi

Cakrash

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
793
İsim
Musa Topçu
hatta temudan ek graywood v4, attack shark blue jelly , dareu nun switchleri vs. alıp hissiyat ve ses tokluğunu arttırabilirsin keycap alabilirsin 1k kredi iadesi geldiğinde kullan sürekli sadece vergisini ödemiş oluyorsun 1klık ürüne vergi dahil 600tl veriyorsun

bence 1k kredi iadesi ile aj159 pro/nl gibi seçenekler daha iyi olur

richxx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Yakup Zengin
hatta temudan ek graywood v4, attack shark blue jelly , dareu nun switchleri vs. alıp hissiyat ve ses tokluğunu arttırabilirsin keycap alabilirsin 1k kredi iadesi geldiğinde kullan sürekli sadece vergisini ödemiş oluyorsun 1klık ürüne vergi dahil 600tl veriyorsun

bence 1k kredi iadesi ile aj159 pro/nl gibi seçenekler daha iyi olur
Hocam yedeğe aldım?

Cakrash

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
793
İsim
Musa Topçu

Loki_0

80+
Hocam geçenlerde temudan saçma bir indirimle 700 tl civarına ajazz mouselar alan çok oldu. Ben çok denedim ama yapamadım. Yine de yapan da çok kişi vardı. Siz de bir deneyin bence olursa 700 lira gibi bir fiyatla çok iyi bir mouse almış oluyorsunuz.

İndirim bitti yazmışlar ama 1-2 gün önce arkadaşımda da işe yaradı bir ben yapamadım. 🥲

Attığınız mouse hakkında çok bir fikrim yok ama yedek olarak aldıysanız durabilir yani.

richxx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Yakup Zengin
Hocam geçenlerde temudan saçma bir indirimle 700 tl civarına ajazz mouselar alan çok oldu. Ben çok denedim ama yapamadım. Yine de yapan da çok kişi vardı. Siz de bir deneyin bence olursa 700 lira gibi bir fiyatla çok iyi bir mouse almış oluyorsunuz.

İndirim bitti yazmışlar ama 1-2 gün önce arkadaşımda da işe yaradı bir ben yapamadım. 🥲

Attığınız mouse hakkında çok bir fikrim yok ama yedek olarak aldıysanız durabilir yani.
Tamam teşekkürler

Cakrash

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
793
İsim
Musa Topçu

buna hiç gerek yok 1k kredi iadesi kampanyası ile trene bir girdin mi tüm siparişlerde neredeyse sadece vergi ödüyorsun ürünler beleşe geliyor

serdar45

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Mahmut Serdar Çeliktürk
vergiyle beraber 1600 e falan geliyor. Aula kadar iyi değildir ama tam boyut zorunluysa alabilirsiniz, değilse aynı bütçelerde %75 boyutlu biraz daha iyi klavyeler bulunur.

Hatta müşteri hizmetlerinden indirim alırsanız 1400 falan oluyor, yine fiyatına göre iyi klavyedir

Evet, yani pusattan iyidir ama ben ikisini de tercih etmezdim. İlla gk41 tarzı bir klavye istiyorsanız bu ikisinden birini tavsiye ederim.

Gk41 in switchleri bunlardan daha kalitelidir orası doğru ama gk41 de hot swap olmadığı için ilerde switchlerinizden biri bozulduğunda değiştirmesi çok zor. Hot swap olmayınca switchleri değiştirmek için lehimle uğraşmanız gerekiyor ve tecrübeniz yoksa anakarta zarar verip klavyeden olabilirsiniz. O yüzden ben hot swapsız klavye tercih etmiyorum mümkünse.
1700 bandında rakibi var mı msi klavyenin güzel gibi fiyatı da, alacağım sanırım

buna hiç gerek yok 1k kredi iadesi kampanyası ile trene bir girdin mi tüm siparişlerde neredeyse sadece vergi ödüyorsun ürünler beleşe geliyor
kampanyaya nasıl ulaşıyoruz

Top Bottom