Neler Yeni

Yardım Memleketim Cayır Cayır Yanıyor

Fevkelade1i

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,056
İsim
Muhammet Trabzon
Dövdükleri videolar var fakat atamıyorum forum kuralları gereği. Baya kalabalığız falan diyorlar. Bu devlet 5 milyon Suriyeli ile yaşamayı öğrendi 25 milyon kürtle yaşamayı öğrenemedi. Bunun için PKK'ya destek veriyor o kürtler. Bunları ben değil 4 sene boyunca Muş ilinde istihbarat şubede çalışan , evine silahlı saldırı yapılan eniştem söylüyor.
Kürtlerle bir sorunu olan yok. Kürtlere ayrımcılık yapıldığı da yok. Mağdur edebiyatı yapıp, PKK'nın kucağına oturanlara acıyacağımız da yok. Gerekirse hepsi İdam edilsin, gram acımam.

DJ. Mic Check

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Son postu atana bi posta atacam bne.

Redmental

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,183
İsim
RML
Kürtlerle bir sorunu olan yok. Kürtlere ayrımcılık yapıldığı da yok. Mağdur edebiyatı yapıp, PKK'nın kucağına oturanlara acıyacağımız da yok. Gerekirse hepsi İdam edilsin, gram acımam.
Olgunlaşmaya başlayınca anlarsın. Fazla kafa yorma sen.

Fevkelade1i

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,056
İsim
Muhammet Trabzon
Olgunlaşmaya başlayınca anlarsın. Fazla kafa yorma sen.
He he, aynen... Kürtler hor görülüyor bu ülkede, o yüzden de PKK'nın kucağına oturuyorlar. Yoksa hiç birinin K*rdistan gibi hayâlleri yok. Hiç biri, YPG'nin Suriye'de Kürt halkını koruduğunu düşünmüyor...

Excator23cm

80+ Gold
yakalandıklarında kezzap dökülüp yakılmalı
Mesaj otomatik birleştirildi:

He he, aynen... Kürtler hor görülüyor bu ülkede, o yüzden de PKK'nın kucağına oturuyorlar. Yoksa hiç birinin K*rdistan gibi hayâlleri yok. Hiç biri, YPG'nin Suriye'de Kürt halkını koruduğunu düşünmüyor...
karddeşim hem lafına dikkat et hem de dediklerine
senin gibi aptallar yüzünden bütün kürtler sanki pkk'lıymış gibi davranıyorlar
biraz büyü mantıkla yaz şu yorumları

Son düzenleme:

Fevkelade1i

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,056
İsim
Muhammet Trabzon
yakalandıklarında kezzap dökülüp yakılmalı
Mesaj otomatik birleştirildi:

karddeşim hem lafına dikkat et hem de dediklerine
senin gibi aptallar yüzünden bütün kürtler sanki pkk'lıymış gibi davranıyorlar
biraz büyü mantıkla yaz şu yorumları
Hocam, anlatamıyorum sanırım. Arkadaş; "Bu devlet 5 milyon Suriyeli ile yaşamayı öğrendi, 25 milyon Kürt'le yaşamayı öğrenemedi. Bunun için PKK'ya destek veriyor o Kürtler." diye savunma yapıyor. Öyle bir saçmalık mı olur?

Benim nenem Kürt. Üniversitede ev arkadaşım Kürt. Lisedeki ev arkadaşım da Kürt'tü. Nerde ayrımcılık yapılıyor?
Tabii ki her Kürt PKK'lı değil, Türklerden de PKK'ya katılanlar var. Benim demek istediğim; PKK'ya katılmalarının "Türkler bize kötü davranıyor, dışlanıyoruz." gibi bir sebebi olamaz. Şu hükümet döneminde bile PKK'ya katılıyorlarsa; gram acımam! Gerekirse idam edilsinler.

Redmental

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,183
İsim
RML
Orada "geçmişten günümüze kürtler hor görüldüğü için böyle , baştan beraber yaşamayı öğrenseydik bunlar olmazdı" içerikli yaazıları anlasaydın bi...

DxReadTR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
633
İsim
Mustafa Kaçar
Gerçek düşüncelerimi yazsam hesabım kapatılır

kolonya

80+ Gold
En İyi Cevap
2