Neler Yeni

Yardım Memleketim Cayır Cayır Yanıyor

kolonya

80+ Gold
En İyi Cevap
2
evet böyle düşünen insanlar allaha sövüp KaRdeŞim KaR A MiZaH aNlAsANA diyen iqless çocuklar
öyle ergenler ayrı kara mizah tan anlayanlar ayrı bütün kara mizah yapanlar böyle değil bu bir genelleme

Hamit Altıntop

80+ Gold
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,863
İsim
Kemallettin Kubat
öyle ergenler ayrı kara mizah tan anlayanlar ayrı bütün kara mizah yapanlar böyle değil bu bir genelleme
dediğim gibi böyle önemli bir konuda kara mizah adı altında saygısızlık yapılmamalı nokta.

kolonya

80+ Gold
En İyi Cevap
2
dediğim gibi böyle önemli bir konuda kara mizah adı altında saygısızlık yapılmamalı nokta.
adam cümlenin sonuna (!) işaretini koyduysa bu bir mizahtır adam hataydaki olaylarla dalga geçmiyo devleti eleştiriyo devlet her yanan ağaçlık bölgeye otel yaptığı için arkadaşta bunu mizahla beraber eleştirmiş.

Hamit Altıntop

80+ Gold
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,863
İsim
Kemallettin Kubat
adam cümlenin sonuna (!) işaretini koyduysa bu bir mizahtır adam hataydaki olaylarla dalga geçmiyo devleti eleştiriyo devlet her yanan ağaçlık bölgeye otel yaptığı için arkadaşta bunu mizahla beraber eleştirmiş.
ben o arkadaşa bir şey demedim zaten başka bir arkadaş hakkında diyordum ben.

crazyboy40

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,557
İsim
Samet Kaya
sen beni çok yanlış anladın ama bu olay hakkında hiç bir bilgim yok :(
bilgin yoksa niye böyle konuşuyorsun kardeşim solcuysanız adam akıllı solcu olun abi bu ne

LvdR

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
914
İsim
Taha Yerlikaya
Arkadaşlar dünden beri Hatay'ın farklı noktalarında çok büyük yangınlar var hâlâ her yerden itfaiye sesleri geliyor. PKK örgütünün kundaklamaları sonucu herkes evsiz kalıyor , hayvanlar ölüyor , doğa ölüyor. Medya suskun ! Bu 15 ağaç için polise/jandarmaya saldıranlar nerede !? 2 metre yanımda evimin bahçesi yanıyor! Lütfen paylaşın.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
...
Alıntıyı görüntüle
#HatayYanıyor
Şu forumda ban yememek için bişey yazamıyorum ama içimden söylediklerimi duysanız...

Fevkelade1i

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,056
İsim
Muhammet Trabzon
Yine aynı muhabbet... Bi' saysana, devlet hangi yanan yerlere otel yapmış? Güvercinlik Koyu'ndan başka örnek verebilecen mi? Fidan dikmede, Guinness Rekorlar Kitabına adımızı yazdıran hükümeti, yeşillik düşmanı ilan ediyorsunuz yahu...
Mesaj otomatik birleştirildi:

Orada "geçmişten günümüze kürtler hor görüldüğü için böyle , baştan beraber yaşamayı öğrenseydik bunlar olmazdı" içerikli yaazıları anlasaydın bi...
İlgili mesajını aşağıya alıntılıyorum. Üstte söylediğin gibi bir anlam çıkmıyor bu mesajda.

Dövdükleri videolar var fakat atamıyorum forum kuralları gereği. Baya kalabalığız falan diyorlar. Bu devlet 5 milyon Suriyeli ile yaşamayı öğrendi 25 milyon kürtle yaşamayı öğrenemedi. Bunun için PKK'ya destek veriyor o kürtler. Bunları ben değil 4 sene boyunca Muş ilinde istihbarat şubede çalışan , evine silahlı saldırı yapılan eniştem söylüyor.

kolonya

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Yine aynı muhabbet... Bi' saysana, devlet hangi yanan yerlere otel yapmış? Güvercinlik Koyu'ndan başka örnek verebilecen mi? Fidan dikmede, Guinness Rekorlar Kitabına adımızı yazdıran hükümeti, yeşillik düşmanı ilan ediyorsunuz yahu...
sence hükümetmi yazdırdı guiness rekorlar kitabına adımızı fidan dikmede hayır sadece türkiyedeki insanlar bağışladı sakarya spor mu yada başka bir takım daha dün hataya 1695 tane fidan bağışladı sakarya spor yada başka bir takıma devletmi verdi bu fidanları bi aralar ünlüler de bağış yapıyordu devlet dışında herkes bağış yaptı yani

crazyboy40

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,557
İsim
Samet Kaya
aga bişe dicem de hem ban yerim hem silivriye giderim boşver. inşallah bir an önce söndürürler
aga ne alaka silivri chp şuan hiçbir üzgünlik ifadesi falan belirtmiyor arkadaşları olduğu için geziciler de öyle sözde doğa severler bu yangın çıkınca nerdeler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,948
Üyeler
161,170
Son üye
ahmetgulduren
Top Bottom