yureksyz
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 3
Böyle konularda ironi yapmak cahillikten fazlası değil.kusura bakmada yazdığımı anlayamayacak kadar kafasızmısın ?
Böyle konularda ironi yapmak cahillikten fazlası değil.kusura bakmada yazdığımı anlayamayacak kadar kafasızmısın ?
eğitim durumu mu veya benle ilgili hiçbirşey bilmede cahil demen nekadar mantıklı acaba ?Böyle konularda ironi yapmak cahillikten fazlası değil.
etseler dünyanın yüzü gülecekEMREDİYORUM LAN! İDAM EDİN!
Şakanın sırası değil.Buraya şimdi ne otel yapılır varya (!)
Okumuşun cahili de bir başka oluyor beeeğitim durumu mu veya benle ilgili hiçbirşey bilmede cahil demen nekadar mantıklı acaba ?
Aynen öyle. Akyazı tarafında dün gece çıktı arabayla köye cıkarken gordüm. Şu an pek bir şey yok mrrak etmeyin.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Akyazıda vardı dün gece sizin oralarda bir şey var mı?
boş yapıyorsunOkumuşun cahili de bir başka oluyor bee
Arkadaşlar dünden beri Hatay'ın farklı noktalarında çok büyük yangınlar var hâlâ her yerden itfaiye sesleri geliyor. PKK örgütünün kundaklamaları sonucu herkes evsiz kalıyor , hayvanlar ölüyor , doğa ölüyor. Medya suskun ! Bu 15 ağaç için polise/jandarmaya saldıranlar nerede !? 2 metre yanımda evimin bahçesi yanıyor! Lütfen paylaşın.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
...
Alıntıyı görüntüle
#HatayYanıyor
En azından yangınların terör ile bağlantılı olduğunu bilip boş beleş ironi yapmıyorumboş yapıyorsun
bilader terör ile bağlantılı olup olmadığı belli değildi ben yazarken trabzondada yangın yoktuEn azından yangınların terör ile bağlantılı olduğunu bilip boş beleş ironi yapmıyorum
22Hala Etkisini Yaşıyosun.
Bu Arda Yaşın Maks 13.
Yaptığım bu yorumdan dolayı tüm forum ahalisinden özür diliyorum. Tek amacım ortalığı biraz yumuşatmak, gerginliği ve korkuyu azaltmak idi o kadar. Yanlış anlaşılmadan dolayı tekrardan herkesten özür diliyorum.Hiçbir yer ve hiç kimse benim kadar yanmamıştır.
Aynen trabzonda yanıyor. nevşehire gelirken maraşda yanıyordu. gördüm.Kahramanmaraş da yanıyor . Trabzonda son durumdan şu an haberdar değilim acaba farklı bir yeri yaktılar mı TT'de trabzon baya feci idi