Yardım Memleketim Cayır Cayır Yanıyor

Aynen öyle. Akyazı tarafında dün gece çıktı arabayla köye cıkarken gordüm. Şu an pek bir şey yok mrrak etmeyin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Akyazıda vardı dün gece sizin oralarda bir şey var mı?

Hiç haberdar olan yok bizimkiler köyde değildi.

Arkadaşlar dünden beri Hatay'ın farklı noktalarında çok büyük yangınlar var hâlâ her yerden itfaiye sesleri geliyor. PKK örgütünün kundaklamaları sonucu herkes evsiz kalıyor , hayvanlar ölüyor , doğa ölüyor. Medya suskun ! Bu 15 ağaç için polise/jandarmaya saldıranlar nerede !? 2 metre yanımda evimin bahçesi yanıyor! Lütfen paylaşın.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
...
Alıntıyı görüntüle
#HatayYanıyor

istanbulun ortasında ağacın yerini değiştiriyorlar millet tabii ki tepki gösterecek (!)

En azından yangınların terör ile bağlantılı olduğunu bilip boş beleş ironi yapmıyorum :)
bilader terör ile bağlantılı olup olmadığı belli değildi ben yazarken trabzondada yangın yoktu

Kahramanmaraş da yanıyor :(. Trabzonda son durumdan şu an haberdar değilim acaba farklı bir yeri yaktılar mı TT'de trabzon baya feci idi

Hala Etkisini Yaşıyosun.
Bu Arda Yaşın Maks 13.
22
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hiçbir yer ve hiç kimse benim kadar yanmamıştır.
Yaptığım bu yorumdan dolayı tüm forum ahalisinden özür diliyorum. Tek amacım ortalığı biraz yumuşatmak, gerginliği ve korkuyu azaltmak idi o kadar. Yanlış anlaşılmadan dolayı tekrardan herkesten özür diliyorum.

Geri