Neler Yeni

Yardım Memleketim Cayır Cayır Yanıyor

kaplanharun

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Sabotaj girişimleri devam ediyor. 2 kişi yakalandı. Yayın yasağı koydular. Devletin başındakiler sırf "Hatayı PKK yaktı" dedirtmemek için izin vermiyorlar. Ayrıca biliyor musunuz bilmiyorum ama Mersin ve Kilis'te de sabotaj eylemleri oldu. Bunu Twitterda bile zor duyarsınız çünkü en çok Hatay etkilendi. Kaz Dağlarına gidip şov yapanlar sesini niye çıkarmıyor ? Geziciler niye ses vermiyor ? Sözde hepsi doğa sevdalısı. Alayı terörist bunların. Benim canım yandı ama olsun , biz gerçekten bize yeteriz. Kaç tane kasap ücretsiz yemek dağıtıyor , evlerini terk etmek zorunda kalan , arabalarını yolların ortasına koyan insanlara yemek veriliyor.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
İyi bakın bu fotoğraflara ! Bir tek Atatürk'ün değer verdiği şu memlekete ne yaptıklarına bakın. 5 dakika önce daha yakalandı biri.
Valla yürek dayanmıyor.
Diyecek sözüm yok

Redmental

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,183
İsim
RML
Sustuğumuzu kim söylüyor? Elimden geldiğince tüm sosyal medya hesaplarımda paylaşım yaptım. Ayrıca çoğu solcu sayfa paylaşımlarını yaptı. Yanlış genelleme yaptın.
Solcu sayfa mı ? BB.

ahenk'

80+ Silver
Sabotaj girişimleri devam ediyor. 2 kişi yakalandı. Yayın yasağı koydular. Devletin başındakiler sırf "Hatayı PKK yaktı" dedirtmemek için izin vermiyorlar. Ayrıca biliyor musunuz bilmiyorum ama Mersin ve Kilis'te de sabotaj eylemleri oldu. Bunu Twitterda bile zor duyarsınız çünkü en çok Hatay etkilendi. Kaz Dağlarına gidip şov yapanlar sesini niye çıkarmıyor ? Geziciler niye ses vermiyor ? Sözde hepsi doğa sevdalısı. Alayı terörist bunların. Benim canım yandı ama olsun , biz gerçekten bize yeteriz. Kaç tane kasap ücretsiz yemek dağıtıyor , evlerini terk etmek zorunda kalan , arabalarını yolların ortasına koyan insanlara yemek veriliyor.
Alıntıyı görüntüle
İyi bakın bu fotoğraflara ! Bir tek Atatürk'ün değer verdiği şu memlekete ne yaptıklarına bakın. 5 dakika önce daha yakalandı biri.
İçim parçalanıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sustuğumuzu kim söylüyor? Elimden geldiğince tüm sosyal medya hesaplarımda paylaşım yaptım. Ayrıca çoğu solcu sayfa paylaşımlarını yaptı. Yanlış genelleme yaptın.
Solcu ne alaka şu an ???

Uygâr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,556
İsim
Uygar Güllüpınar
Instagram
lilnyks0

Redmental

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,183
İsim
RML
15 ağaç demiş ya hani.

15 ağaç yani gezi olayını örnek verdiğin için yazdım bunu.
Ünlülerin hepsi İP'li zaten .d

Neden yayın yasağı geldi?
Yangın bu egede olanlardan çokmu daha büyük?
Fotoğrafları görmedin mi ? Hem çok büyük hem şehir içine kadar geliyor yangınlar. Alçaklar şiddetli rüzgarı fırsat bilip molotof atarak yaktılar farklı farklı yerleri.

kaplanharun

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Ünlülerin hepsi İP'li zaten .d

Fotoğrafları görmedin mi ? Hem çok büyük hem şehir içine kadar geliyor yangınlar. Alçaklar şiddetli rüzgarı fırsat bilip molotof atarak yaktılar farklı farklı yerleri.
Net yavaş fotoları yüklemedi ya.
Geçmiş olsun.
Bence yayın yasağı gelmesi doğru değil.

Redmental

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,183
İsim
RML
Net yavaş fotoları yüklemedi ya.
Geçmiş olsun.
Bence yayın yasağı gelmesi doğru değil.
Avustralya yangınları için "dua edin dua edin" diyenler şuan beddua etmeye bile tenezzül etmiyor. Resmî açıklama bile yapmıyorlar.

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Çokta bir şey beklenmez, herkes sözde bir şey, evet doğa severler hani nerdesiniz ?

Redmental

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,183
İsim
RML
Çokta bir şey beklenmez, herkes sözde bir şey, evet doğa severler hani nerdesiniz ?
PKK yaptı ya propaganda yapamazlar. İnstagramdaki @solcugazete gibi sayfalara bakın hep "Şahıs" kelimesi kullanıyor. Kalleş savunucular. Hatay CHP'ye ait ve 1 tek yetkili gelmedi. Pakdemir "Yangın kontrol altına alındı" derken bizim mülklerimiz çatır çatır yanıyordu...

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
PKK yaptı ya propaganda yapamazlar. İnstagramdaki @solcugazete gibi sayfalara bakın hep "Şahıs" kelimesi kullanıyor. Kalleş savunucular. Hatay CHP'ye ait ve 1 tek yetkili gelmedi. Pakdemir "Yangın kontrol altına alındı" derken bizim mülklerimiz çatır çatır yanıyordu...

Ne denir ki dostum, ülkede karman çorman kardeş le kalleş belli değil, artık ne denir bilemiyorum.

Redmental

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,183
İsim
RML
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar