Neler Yeni

Yardım Memleketim Cayır Cayır Yanıyor

DENI2

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,983
İsim
Deniz
Steam
https://steamcommunity.com/id/HiDeniz
Discord
DΞNI2 ム#9844
Ne oteli ? Kundaklama yapıyor terör örgütü üyeleri. Ateşin çocukları diye adlandırmışlar kendilerini. Bu sel , deprem olunca koşa koşa şov yapmaya giden yetkililer , "doğa sever" geziciler nerede ? Niye gündem değil bu olay ?
sen beni çok yanlış anladın ama bu olay hakkında hiç bir bilgim yok :(

Mehmet Can

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
396
İsim
Mehmet can
Arkadaşlar dünden beri Hatay'ın farklı noktalarında çok büyük yangınlar var hâlâ her yerden itfaiye sesleri geliyor. PKK örgütünün kundaklamaları sonucu herkes evsiz kalıyor , hayvanlar ölüyor , doğa kayboluyor. Medya suskun ! Bu 15 ağaç için polise/jandarmaya saldıranlar nerede !? 2 metre yanımda evimin bahçesi yanıyor! Lütfen paylaşın.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
...
Alıntıyı görüntüle
#HatayYanıyor
***** çocuğu işte ne beklersin.

Redmental

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,183
İsim
RML
Şimdi 1 saniye yakanlar pkklı kürtler değil mi? Şimdi ben ırkçılık yapsam ban yiyorum haksızlık ya.
PKK'lılar 9-10 Ekim eylemleri yapıyorlar. Eniştem istihbarat şubede ve bayadır yangın eylemi bekliyorlar. Bunu yapanlarla zamanında 2010'da Antepte vs araba kundaklama yapanlar aynı , "O.. Ateşin Çocukları".
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şimdi de patlama bekliyorlar evden çıkmayın anonsları yapılıyor.

softwaredevelopers

80+ Bronze
Arkadaşlar dünden beri Hatay'ın farklı noktalarında çok büyük yangınlar var hâlâ her yerden itfaiye sesleri geliyor. PKK örgütünün kundaklamaları sonucu herkes evsiz kalıyor , hayvanlar ölüyor , doğa kayboluyor. Medya suskun ! Bu 15 ağaç için polise/jandarmaya saldıranlar nerede !? 2 metre yanımda evimin bahçesi yanıyor! Lütfen paylaşın.
...
Alıntıyı görüntüle
#HatayYanıyor
Hiçbir yer ve hiç kimse benim kadar yanmamıştır.

Redmental

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,183
İsim
RML
Hem suçlular hemde kendilerini güçlü zannediyorlar P** lılar
Keşke oradaki vatandaşlara silah verilsede en azından savunma için bişi verilse oradaki halka Çok daha iyi olur
Çalıntı motorlarla kırsal kesimlere molotof atıyorlar.

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
PKK'lılar 9-10 Ekim eylemleri yapıyorlar. Eniştem istihbarat şubede ve bayadır yangın eylemi bekliyorlar. Bunu yapanlarla zamanında 2010'da Antepte vs araba kundaklama yapanlar aynı , "O.. Ateşin Çocukları".
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şimdi de patlama bekliyorlar evden çıkmayın anonsları yapılıyor.
Ya forumda küfür şuanlık ban sebebi olmasa söyleyeceğim sözler ile annesi tüm dünyanın metre'si olur.

Redmental

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,183
İsim
RML

_Hakk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,385
İsim
İbrahim Hakkı Ergin
İlgilendiği Kategoriler
Yazılım
Instagram
web_tas
Steam
hakkiergin
Discord
İbrahim Hakkı Ergin#4142
...
Alıntıyı görüntüle
#HatayYanıyor
bende hataylıyım ama yangına yakın değilim bu arada yangını başlatanların Allah belasını versin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,479
Üyeler
161,460
Son üye
Krenbaba1
Top Bottom