Neler Yeni

Yardım Memleketim Cayır Cayır Yanıyor

Redmental

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,183
İsim
RML
Bu yakalanan kundakçılar idam edilmeli.
Dövdükleri videolar var fakat atamıyorum forum kuralları gereği. Baya kalabalığız falan diyorlar. Bu devlet 5 milyon Suriyeli ile yaşamayı öğrendi 25 milyon kürtle yaşamayı öğrenemedi. Bunun için PKK'ya destek veriyor o kürtler. Bunları ben değil 4 sene boyunca Muş ilinde istihbarat şubede çalışan , evine silahlı saldırı yapılan eniştem söylüyor.

Chan

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,693
İsim
Can Öztürk
Twitter'da bazı kişiler akp iktidarda oldugu icin falan yazıyor siyaseti bir kenara bırakın ulke yaniyor a**

Redmental

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,183
İsim
RML
20201009_132830.jpg

Dün çekmiştim bunu çalışırken. Efektsiz efekt gibi.

COMANDANTE

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,282
İsim
Muhammed Talha Kuruçimen
Çok geçmiş olsun . Söyleyecek söz bulamıyorum o kadar korkunç bir durum ki

baltazar

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,643
İsim
A.Ş.
İlgilendiği Kategoriler
Güç Kaynakları
Istanbul da dolu yağacak diye kaç gündurhaber yapan medya şimdi niye 3 maymunu oynuyor. Medya nerde?
Neden siber güvenlik twiter da #pkk yazan kişileri bulmuyor ve sosyal medya da büyük bir baski oluşturuluyor??

Redmental

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,183
İsim
RML
Istanbul da dolu yağacak diye kaç güneri haber yapan medya şimdi niye 3 maymunu oynuyor. Medya nerde?
Neden siber güvenlik twiter da #pkk yazan kişileri bulmuyor ve sosyal medya da büyük bir baski oluşturuluyor??
Cevap ortada.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Peki neden hatay acaba ?
Yıllar önce "Apo" isimli şahıs Suriye'de yakalanmamak için Hatay'dan Kenya'ya geçecekken yakalanmıştı diye biliyorum. Eylem yapıyorlar onun için.

EMGRANDO

80+ Bronze
Arkadaşlar dünden beri Hatay'ın farklı noktalarında çok büyük yangınlar var hâlâ her yerden itfaiye sesleri geliyor. PKK örgütünün kundaklamaları sonucu herkes evsiz kalıyor , hayvanlar ölüyor , doğa kayboluyor. Medya suskun ! Bu 15 ağaç için polise/jandarmaya saldıranlar nerede !? 2 metre yanımda evimin bahçesi yanıyor! Lütfen paylaşın.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
...
Alıntıyı görüntüle
#HatayYanıyor
sondaki tweete öyle bi sövesim geldi ki...

Top Bottom