Garipsin.Hiçbir yer ve hiç kimse benim kadar yanmamıştır.
Anlamıyorum bir insan neden devletine bunu yapar?Geçmiş olsun.
Sorumlusu kimse Allah belasını versin.
Sustuğumuzu kim söylüyor? Elimden geldiğince tüm sosyal medya hesaplarımda paylaşım yaptım. Ayrıca çoğu solcu sayfa paylaşımlarını yaptı. Yanlış genelleme yaptın.Arkadaşlar dünden beri Hatay'ın farklı noktalarında çok büyük yangınlar var hâlâ her yerden itfaiye sesleri geliyor. PKK örgütünün kundaklamaları sonucu herkes evsiz kalıyor , hayvanlar ölüyor , doğa ölüyor. Medya suskun ! Bu 15 ağaç için polise/jandarmaya saldıranlar nerede !? 2 metre yanımda evimin bahçesi yanıyor! Lütfen paylaşın.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
...
Alıntıyı görüntüle
#HatayYanıyor
Şu twitter atan kişiArkadaşlar dünden beri Hatay'ın farklı noktalarında çok büyük yangınlar var hâlâ her yerden itfaiye sesleri geliyor. PKK örgütünün kundaklamaları sonucu herkes evsiz kalıyor , hayvanlar ölüyor , doğa ölüyor. Medya suskun ! Bu 15 ağaç için polise/jandarmaya saldıranlar nerede !? 2 metre yanımda evimin bahçesi yanıyor! Lütfen paylaşın.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
...
Alıntıyı görüntüle
#HatayYanıyor
Tek değilsin ama bura forum yapacak bisey yok küfür etmeyelimsondaki tweete öyle bi sövesim geldi ki...
Zalimler için yaşasın cehennemAnlamıyorum bir insan neden devletine bunu yapar?
İdam bunlara kurtuluş olur eziyet etmek lazim çünkü doğa yada hayvan farketmez onlara zarar vermedi ama onlarben doğa ve hayvanlara zarar verdi.EMREDİYORUM LAN! İDAM EDİN!
Reis ben Kenan Evren esprisi yapmıştım ama idam neden olmasın. Köpeklere reva.İdam bunlara kurtuluş olur eziyet etmek lazim çünkü doğa yada hayvan farketmez onlara zarar vermedi ama onlarben doğa ve hayvanlara zarar verdi.