Yardım Memleketim Cayır Cayır Yanıyor

Ne oteli ? Kundaklama yapıyor terör örgütü üyeleri. Ateşin çocukları diye adlandırmışlar kendilerini. Bu sel , deprem olunca koşa koşa şov yapmaya giden yetkililer , "doğa sever" geziciler nerede ? Niye gündem değil bu olay ?
sen beni çok yanlış anladın ama bu olay hakkında hiç bir bilgim yok :(

Şimdi 1 saniye yakanlar pkklı kürtler değil mi? Şimdi ben ırkçılık yapsam ban yiyorum haksızlık ya.

Arkadaşlar dünden beri Hatay'ın farklı noktalarında çok büyük yangınlar var hâlâ her yerden itfaiye sesleri geliyor. PKK örgütünün kundaklamaları sonucu herkes evsiz kalıyor , hayvanlar ölüyor , doğa kayboluyor. Medya suskun ! Bu 15 ağaç için polise/jandarmaya saldıranlar nerede !? 2 metre yanımda evimin bahçesi yanıyor! Lütfen paylaşın.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
...
Alıntıyı görüntüle
#HatayYanıyor
***** çocuğu işte ne beklersin.

Şimdi 1 saniye yakanlar pkklı kürtler değil mi? Şimdi ben ırkçılık yapsam ban yiyorum haksızlık ya.
PKK'lılar 9-10 Ekim eylemleri yapıyorlar. Eniştem istihbarat şubede ve bayadır yangın eylemi bekliyorlar. Bunu yapanlarla zamanında 2010'da Antepte vs araba kundaklama yapanlar aynı , "O.. Ateşin Çocukları".
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şimdi de patlama bekliyorlar evden çıkmayın anonsları yapılıyor.

Arkadaşlar dünden beri Hatay'ın farklı noktalarında çok büyük yangınlar var hâlâ her yerden itfaiye sesleri geliyor. PKK örgütünün kundaklamaları sonucu herkes evsiz kalıyor , hayvanlar ölüyor , doğa kayboluyor. Medya suskun ! Bu 15 ağaç için polise/jandarmaya saldıranlar nerede !? 2 metre yanımda evimin bahçesi yanıyor! Lütfen paylaşın.
...
Alıntıyı görüntüle
#HatayYanıyor
Hiçbir yer ve hiç kimse benim kadar yanmamıştır.

PKK'lılar 9-10 Ekim eylemleri yapıyorlar. Eniştem istihbarat şubede ve bayadır yangın eylemi bekliyorlar. Bunu yapanlarla zamanında 2010'da Antepte vs araba kundaklama yapanlar aynı , "O.. Ateşin Çocukları".
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şimdi de patlama bekliyorlar evden çıkmayın anonsları yapılıyor.
Ya forumda küfür şuanlık ban sebebi olmasa söyleyeceğim sözler ile annesi tüm dünyanın metre'si olur.

...
Alıntıyı görüntüle
#HatayYanıyor
bende hataylıyım ama yangına yakın değilim bu arada yangını başlatanların Allah belasını versin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,985
Üyeler
185,011
Son üye
Sleepyhead12957
Geri