Yardım Memleketim Cayır Cayır Yanıyor

Dövdükleri videolar var fakat atamıyorum forum kuralları gereği. Baya kalabalığız falan diyorlar. Bu devlet 5 milyon Suriyeli ile yaşamayı öğrendi 25 milyon kürtle yaşamayı öğrenemedi. Bunun için PKK'ya destek veriyor o kürtler. Bunları ben değil 4 sene boyunca Muş ilinde istihbarat şubede çalışan , evine silahlı saldırı yapılan eniştem söylüyor.
Kürtlerle bir sorunu olan yok. Kürtlere ayrımcılık yapıldığı da yok. Mağdur edebiyatı yapıp, PKK'nın kucağına oturanlara acıyacağımız da yok. Gerekirse hepsi İdam edilsin, gram acımam.

Son postu atana bi posta atacam bne.

Kürtlerle bir sorunu olan yok. Kürtlere ayrımcılık yapıldığı da yok. Mağdur edebiyatı yapıp, PKK'nın kucağına oturanlara acıyacağımız da yok. Gerekirse hepsi İdam edilsin, gram acımam.
Olgunlaşmaya başlayınca anlarsın. Fazla kafa yorma sen.

yakalandıklarında kezzap dökülüp yakılmalı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

He he, aynen... Kürtler hor görülüyor bu ülkede, o yüzden de PKK'nın kucağına oturuyorlar. Yoksa hiç birinin K*rdistan gibi hayâlleri yok. Hiç biri, YPG'nin Suriye'de Kürt halkını koruduğunu düşünmüyor...
karddeşim hem lafına dikkat et hem de dediklerine
senin gibi aptallar yüzünden bütün kürtler sanki pkk'lıymış gibi davranıyorlar
biraz büyü mantıkla yaz şu yorumları

Son düzenleme:
yakalandıklarında kezzap dökülüp yakılmalı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

karddeşim hem lafına dikkat et hem de dediklerine
senin gibi aptallar yüzünden bütün kürtler sanki pkk'lıymış gibi davranıyorlar
biraz büyü mantıkla yaz şu yorumları
Hocam, anlatamıyorum sanırım. Arkadaş; "Bu devlet 5 milyon Suriyeli ile yaşamayı öğrendi, 25 milyon Kürt'le yaşamayı öğrenemedi. Bunun için PKK'ya destek veriyor o Kürtler." diye savunma yapıyor. Öyle bir saçmalık mı olur?

Benim nenem Kürt. Üniversitede ev arkadaşım Kürt. Lisedeki ev arkadaşım da Kürt'tü. Nerde ayrımcılık yapılıyor?
Tabii ki her Kürt PKK'lı değil, Türklerden de PKK'ya katılanlar var. Benim demek istediğim; PKK'ya katılmalarının "Türkler bize kötü davranıyor, dışlanıyoruz." gibi bir sebebi olamaz. Şu hükümet döneminde bile PKK'ya katılıyorlarsa; gram acımam! Gerekirse idam edilsinler.

He he, aynen... Kürtler hor görülüyor bu ülkede, o yüzden de PKK'nın kucağına oturuyorlar. Yoksa hiç birinin K*rdistan gibi hayâlleri yok. Hiç biri, YPG'nin Suriye'de Kürt halkını koruduğunu düşünmüyor...
Orada "geçmişten günümüze kürtler hor görüldüğü için böyle , baştan beraber yaşamayı öğrenseydik bunlar olmazdı" içerikli yaazıları anlasaydın bi...

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,948
Üyeler
185,004
Son üye
Blackeye183
Geri