🔥İndirim MEMO FL08 Laptop Sogutucu 1.526,50 ₺

gamegaraj 5070 ti versiyonlarda etki etmez altta izgara yok
10 derece fark ediyor denendi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

konudaki daha iyi bu sogutma saglamaz konudaki vakum etkisi yaratiyor kullaninca anlarsin seside okadar cikmiyor 1500 sonrasi duyuluyor ama o da laptop fanindan az 1955 de filan kullaninca sikinti yaratmiyor

gamegaraj 5070 ti versiyonlarda etki etmez altta izgara yok
msi vector kasasi kullaniyor o model 10-15 derece fark ediyor kendimde kullaniyorum

konudaki daha iyi bu sogutma saglamaz konudaki vakum etkisi yaratiyor kullaninca anlarsin seside okadar cikmiyor 1500 sonrasi duyuluyor ama o da laptop fanindan az 1955 de filan kullaninca sikinti yaratmiyor

msi vector kasasi kullaniyor o model 10-15 derece fark ediyor kendimde kullaniyorum
Hocam nasıl o kadar edebilir gameraider var bende

Altına defter koyup kaldırmayla arasındaki fark önemli. Dümdüz masaya koymayla 10 derece fark ettirsin zaten bir zahmet hocam.

Altına defter koyup kaldırmayla arasındaki fark önemli. Dümdüz masaya koymayla 10 derece fark ettirsin zaten bir zahmet hocam.
bos yapmakta ustunuze yok stress testinde deniyorum aynen altina defter koymakmis vakum etkili sogutucu kullanmadan digerleri ile karsilastirma yapmayin bos yere

icerisindeki fan usb ile calisanlardan degil prize takiliyor 12v 2.8a diyor internette ama 36w adaptor takinca daha rahat calisiyor icerisinden cikan adaptor 2a daha yuksek a takinca ses artiyor maksimum gucte buda fanin daha yuksek guc cektigini gosteriyor

Son düzenleme:
https://www.techradar.com/computing/topmate-c12-laptop-cooling-pad-review onceki kullandigim sogutucu buydu o sogutucu ile alinan degerler bu sekilde
/

msi da hava kanallari yukari kisima dogru oldugu icin her sogutucu uymuyor topmate c12 de 1 buyuk 2 kucuk fan ile hava akisi saglaniyor kucuk fanlar 2400rpm buyuk fanlar 1400rpm calisiyordu 13980hx ve 4090 kullaniyorum ayrica 96gb ram mevcut ve bu rami sogutmak cok zor 111 dereceleri goruyor sogutucu ile bunun sicakliklarida dusuyor

Memo fl08 ilk getirildiginde ulkeye süngeri miknatisli adaptoru donusturucu ile kullaniyordu eski versiyonu sahibinden uzerinden aldim yeni versiyonuda siparis ettim ikisini karşılaştıracağım

Son düzenleme:
1770937096942.webp

Aida 64 Extreme Stability Testi memo fl08 ile undervolt ta yok ozellikle yapmadim ramleride ekstra olarak isitip denedim buda ekstra olarak anakarti isindiriyor ramler cunku 111 dereceye kadar cikiyordu onceden bu testte 48gb olanlar cok isiniyor suanda sogutucu ile alt kasa tamamen soguyor herhangi bir ram problemide kalmadi

Asus rog strix g16 5070ti laptop için kullanılır mı sanki bu laptoplarda soğutucu kullanmak yerine altını kaldırmak daha iyi diye duymuştum ama tam bilmiyorum bu ürün bu laptopta işe yarar mı çünkü ısınıyor laptop oyun oynarken

çok baba bir soğutucu kesinlikle en soğutuyor -10 derece garantili diyebilirim ama sesine katlanmak zorundasınız.
görsellik isteyen rgb felan alabilir ama ben soğutma odaklı almak istiyorum derseniz tavsiyelerden bir tanesi evde uçak kalkma anları yaşatıyor.

hatırladığım kadarıyla 2500 e çıkailiyor arttırılıyor ama uçak geçiyor AS: D.SA d:a

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,204
Üyeler
188,898
Son üye
mehmetyilmaz7
Geri