(!)Anti Memurcular da gelmiş. Bende nerede kaldılar diye düşünüyordum
Küfür ederek kendi seviyeni belli ediyorsun.biz vergi vermiyor muyuz ***** kodum
Askere polise can feda fakat herkes biliyor ki ağlayanların çoğu masa başı dosya memuru veya öğretmen.geliyor, polisler askerler de memur arkadaşlar.
Haftada 15? Yaz kış tatil?? Sen öğretmen görmemişsin haftada 30 saat ders yapılmayan atamalar her gün toplam 3 saat sadece yol yol yemek ücreti yokbana kalırsa her memurun zammı bir olmamalı asker zamın en iyi halini hakediyorken öğretmenler zam haketmiyor haftada 15 saat ders yazın tatil kışın tatil ohh
Zorla tutmuyorlar bu forumda. Malum forumda turbox sistem Alınır mı? diye tartışmaya gidebilirsin.koskoca memurun hakkı surdaki 13-16yaş bebelerine sakız oluyor max donanımarsivi
Öyle hocam çoğunun tanıdığı memur olan varkoskoca memurun hakkı surdaki 13-16yaş bebelerine sakız oluyor max donanımarsivi
16 yasindayim, devlete kapak atayım kafasında memur olan insanlar tanıyorum. %15 bile fazla.koskoca memurun hakkı surdaki 13-16yaş bebelerine sakız oluyor max donanımarsivi
O senin tanıdığın kesim16 yasindayim, devlete kapak atayım kafasında memur olan insanlar tanıyorum. %15 bile fazla.
Haftada 15? Yaz kış tatil?? Sen öğretmen görmemişsin haftada 30 saat ders yapılmayan atamalar her gün toplam 3 saat sadece yol yol yemek ücreti yok
Tüm öğretmenleri, tüm askerleri, tüm polisleri; sadece mesleklerine göre değil, görev saatleri içinde ne yaptıklarına göre değerlendirin
Zorla tutmuyorlar bu forumda. Malum forumda turbox sistem Alınır mı? diye tartışmaya gidebilirsin.
16 yasindayim, devlete kapak atayım kafasında memur olan insanlar tanıyorum. %15 bile fazla.
Öyle hocam çoğunun tanıdığı memur olan var
Siz devlete hizmet etmek için tercih ettiniz sanırım memurluğuO senin tanıdığın kesim
Memurların hepsi senin gibiyse vay devletimin haline.oturup dersinizi çalışın gencler büzüğünüz yiyorsa çalışıp sizde masabaşı diye tabir ettiğiniz memurlardan olabilirsiniz. hayattaki tek başarınız oyunlardaki rank sisteminizdeki ekran kartı rgbniz zart zurtunuz olmasın.