Annem devlete kapak atayım diye yapmadı, işini yapmak istediği için öğretmenliği seçip okudu, babam ise khk ile işten çıkarıldı tazminat bile yok.Siz devlete hizmet etmek için tercih ettiniz sanırım memurluğu
Annem devlete kapak atayım diye yapmadı, işini yapmak istediği için öğretmenliği seçip okudu, babam ise khk ile işten çıkarıldı tazminat bile yok.Siz devlete hizmet etmek için tercih ettiniz sanırım memurluğu
KOSKOCA MEMUR yazacaksın hocam. MEMUR küçük yazılmaması hakkında acil kararnamekoskoca memurun hakkı surdaki 13-16yaş bebelerine sakız oluyor max donanımarsivi
Yok kalsın reis. İsteyen yapabilir ben almayacağım.oturup dersinizi çalışın gencler büzüğünüz yiyorsa çalışıp sizde masabaşı diye tabir ettiğiniz memurlardan olabilirsiniz. hayattaki tek başarınız oyunlardaki rank sisteminizdeki ekran kartı rgbniz zart zurtunuz olmasın.
Kızgın ve hahaha atanlar iyi yanmış çoğu bir halta yaradıkkarını görmedim özellikle akp'li memurların hiç şikayet etmesinler bence.Memurlar ağır sözlerde istiyor.
Aynen kanka haftada 15 saatbana kalırsa her memurun zammı bir olmamalı asker zamın en iyi halini hakediyorken öğretmenler zam haketmiyor haftada 15 saat ders yazın tatil kışın tatil ohh
Sen de mi yanmissinKızgın ve hahaha atanlar iyi yanmış çoğu bir halta yaradıkkarını görmedim özellikle akp'li memurların hiç şikayet etmesinler bence.
İşini yapan herkese saygımız sonsuz, aileniz emeginin karşılığını alır umarım. Memurun istediği oranlar çok fazla bunu da inkar etmemek lazim.Annem devlete kapak atayım diye yapmadı, işini yapmak istediği için öğretmenliği seçip okudu, babam ise khk ile işten çıkarıldı tazminat bile yok.
Hocam 2024 bile düşükken 2025 şimdi belirleniyor. Enflasyon da göz önünde bulundurulduğunda sadece öğretmen maaşı ile 5 kişi geçindirmek imkansız gibi bir şey.İşini yapan herkese saygımız sonsuz, aileniz emeginin karşılığını alır umarım. Memurun istediği oranlar çok fazla bunu da inkar etmemek lazim.
Yok siz yanmışsın senin nasıl biri olduğun belli oluyor zatenSen de mi yanmissin
bırak dostum bu konudaki max yaş ortalaması 11-16yaş ve cogu başarısız olup MYO okuyup işçi olup asgari ücretle hayatına devam edicek ve sağda solda 4090 4080 rtx i9 um var cs globalim lol elmasım dıye hava atıcak tipler. bırak kendi hallerine gülsünler.bugun bu zamma bunu yapanlar ses cıkarmayanlar yarın gun gelicek ot gibi asgari ücret zammına vergi zammına ek ucrete odemeye ses cıkaramıcaklarAnnem devlete kapak atayım diye yapmadı, işini yapmak istediği için öğretmenliği seçip okudu, babam ise khk ile işten çıkarıldı tazminat bile yok.
YanmaYok siz yanmışsın senin nasıl biri olduğun belli oluyor zaten