Mental olarak hiç iyi hissetmiyorum.

traviss

80+
Reaksiyon skoru
120
Normalde günde en az 50-60 soru çözmeye çalışıyordum.Kimi zaman 100'ü geçiyordum.LGS'ye 1 ay kaldı. Ailem baskı oluşturuyor.Yapamazsın edemezsin.En azından 400'ü görmeye çalışırım diyorum.Gram inançları yok.Ne yapmam gerek?
Netlerim(ortalama)
Türkçe:17-18
İnkılap:5-6(belki 7)
Din:6-7
İngilizce:10
Matematik:9-10(belki 11)
Fen:10-11

Bir program falan oluştursanız azıcık kendimden bir şeyler katıp o programa uyarım.

1ay kaldıysa, kendini ümitsizliğe sokup ta kafanı bulandırma. Bildiğini de unutursun. Ayrıca sana okul işleri ile işi biten biri olarak diyebilirim ki; bütün bu sınav işleri boş. Elinden geleni yap, olursa olur. Olmazsa canın sağ olsun. Ailen senin iyiliğin için istiyor, evet bunu gösteremiyor olabilirler. Fakat ailen, pek çok aile gibi çocuk yetiştirmeyi bilmeyen bir topluma mensup. Bu yüzden seni nasıl motive etmeleri gerektiğini, destekleyeceklerini bilmiyorlar. Eğer ki sana baskı oluşturmazlarsa, tembellik edeceğini düşünüyorlar.

Sen bu sınavda elinden geleni yap, olmazsa üzülme. Üni mezunu adamlar bile işsiz geziyor. Okul tutmazsa çalışırsın, erken yaştan bir meslek öğrenirsin. 30 yaşlarındaki üni mezunu adama bile asgari maaş dayarlarken, sen kendi dükkanını açıp işletirsin. Tabii ki olmazsa. Ben bunu dedim diye de üzülme. Netlerini yazmışsın, ama inan umrumda değil. Çünkü şu sınavlar kadar saçma bir şey yok. Kendi üzüp yıpratma abim. Kendini geliştirmeye bak; fiziken olur, mental olarak olur, kitap okursun, dil bilgini geliştirirsin vs. Çünkü ne kadar okul okursan oku; içi boş kalacak. En önemlisi senin kendini ne kadar geliştirebildiğin.

1ay kaldıysa, kendini ümitsizliğe sokup ta kafanı bulandırma. Bildiğini de unutursun. Ayrıca sana okul işleri ile işi biten biri olarak diyebilirim ki; bütün bu sınav işleri boş. Elinden geleni yap, olursa olur. Olmazsa canın sağ olsun. Ailen senin iyiliğin için istiyor, evet bunu gösteremiyor olabilirler. Fakat ailen, pek çok aile gibi çocuk yetiştirmeyi bilmeyen bir topluma mensup. Bu yüzden seni nasıl motive etmeleri gerektiğini, destekleyeceklerini bilmiyorlar. Eğer ki sana baskı oluşturmazlarsa, tembellik edeceğini düşünüyorlar.

Sen bu sınavda elinden geleni yap, olmazsa üzülme. Üni mezunu adamlar bile işsiz geziyor. Okul tutmazsa çalışırsın, erken yaştan bir meslek öğrenirsin. 30 yaşlarındaki üni mezunu adama bile asgari maaş dayarlarken, sen kendi dükkanını açıp işletirsin. Tabii ki olmazsa. Ben bunu dedim diye de üzülme. Netlerini yazmışsın, ama inan umrumda değil. Çünkü şu sınavlar kadar saçma bir şey yok. Kendi üzüp yıpratma abim. Kendini geliştirmeye bak; fiziken olur, mental olarak olur, kitap okursun, dil bilgini geliştirirsin vs. Çünkü ne kadar okul okursan oku; içi boş kalacak. En önemlisi senin kendini ne kadar geliştirebildiğin.
Bunu anlatabileceğimi düşündüğüm kimse yoktu.Cevap verdiğin için sağol.🥹🥲Umarım iyi bir gün geçirirsin.

netler bu haldeyse zaten bur ugras gostermissindir, mat ve fen kisminda biraz sıkıntı var ama dini de fullersiniz inanin bana, ailenizin inanci olmasa bile sizin kendinize inanciniz olsun cunku yapacaginiz her seyi kendiniz icin yapiyorsunuz en onemlisi bunun icin bir caba gosteriyorsunuz ve bence bu yeterli ^^ lgsden dusuk puan aldiginizda dunya durmuyor ki? sizin karsiniza yeni secenekler/firsatlar cikmaya devam ediyor illa, bunu lgsden dusuk alan birisi olarak soyluyorum lutfen siz de kendinize baski yapmayin bari

Ben de lgs öğrencisiyim benim de soru sayıları aynı puan ortalamam 468 kapasitenle ilgili sadece elinden geleni yap kazanamazsan da vicdanın rahat olur çalışmadım demezsin.

en zor 2. lgsde ben din sos ve ing'i fulledim sen onları full sayarak hesapla bir de puanını

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,611
Üyeler
185,292
Son üye
Barisygt94
Geri