MrBonapart
80+ Silver
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 1,378
- İsim
- Oğuzhan
- Discord
- Bonapart#5796
Hala soruma cevap vermediniz hocam. Doğru değil ama derken neyin doğru olmadığını soruyorum.5 senedeki gelişme, Ak Parti'nin önceki dönemlerine bedeldir. En yakın örneğini söylüyorum; pandemi süreci boyunca sigortası olmayanlar ve sigorta borcunu ödeyemeyenler, hiçbir kısıtlama olmaksızın sağlık hizmetlerinden faydalanıyorlar. Bunu da Ak Parti hükümeti yaptı.
Bunca insan dediğin kimmiş, açsana biraz? Yunanistan, ABD, İsrail, Almanya, Ermenistan gibi ülkeler Erdooğan'a düşman mı? Fetöcüler Erdoğan'a düşman mı? PKK ve türevindeki terör örgütleri Erdoğan'a düşman mı?
Bu faktörlerin hepsi, Türk halkının daha refah içinde yaşamasını istediği için mi Erdoğan'a düşman? Bizim iyiliğimizi mi düşünüyorlar? Erdoğan giderse, ne değişecekte bizimle düşman olmayacaklar? Gelenler, bu faktörlerin hangi isteğini yerine getirecekte; dostluklarını kazanacağız?
Rakip olmayacaklar mı? HDP hiçbir şey elde edemeyeceği için mi CHP'ye destek veriyor. Veya İyi Parti ve Saadet Partisi, hiçbir şey elde edemeyecekleri için mi CHP'yi destekliyorlar? CHP'den ayrılıp parti kuranlar, Ak Parti'yi destekledikleri için mi bunu yapıyor?
Ankara'yı bilmiyorum fakat İstanbul felaket durumda. Otobüs seferlerinin azaltılmasından tut, Fazilet Durağı yalanına ne ararsan var.
Siz de gerçekten hiçbir sorduğuma cevap vermeden, farklı sorular yönelterek spekülasyon yapıyorsunuz. Keşke böyle olmayıp, mantıklı bir şekilde tartışabileceğim kimseler olsa şu forumda.
Ya para yardımı falan yapılmadı kimseye doğru düzgün boşa para muhabbeti açmayın yemin ediyorum bıktırdınız.
Bunca insan dediğim kişileri gayet etrafınıza bakarsanız görebilirsiniz.
Türk halkı refah falan değil haberiniz olsun.
Evet yine ulaşım yine ulaşım. Başka bildiğiniz bir hizmet yok.
Allah akıl fikir versin
Mesaj otomatik birleştirildi:
Doğru değil dediğin şeyin nesinin doğru olmadığını soruyorum ?5 senedeki gelişme, Ak Parti'nin önceki dönemlerine bedeldir. En yakın örneğini söylüyorum; pandemi süreci boyunca sigortası olmayanlar ve sigorta borcunu ödeyemeyenler, hiçbir kısıtlama olmaksızın sağlık hizmetlerinden faydalanıyorlar. Bunu da Ak Parti hükümeti yaptı.
Bunca insan dediğin kimmiş, açsana biraz? Yunanistan, ABD, İsrail, Almanya, Ermenistan gibi ülkeler Erdooğan'a düşman mı? Fetöcüler Erdoğan'a düşman mı? PKK ve türevindeki terör örgütleri Erdoğan'a düşman mı?
Bu faktörlerin hepsi, Türk halkının daha refah içinde yaşamasını istediği için mi Erdoğan'a düşman? Bizim iyiliğimizi mi düşünüyorlar? Erdoğan giderse, ne değişecekte bizimle düşman olmayacaklar? Gelenler, bu faktörlerin hangi isteğini yerine getirecekte; dostluklarını kazanacağız?
Rakip olmayacaklar mı? HDP hiçbir şey elde edemeyeceği için mi CHP'ye destek veriyor. Veya İyi Parti ve Saadet Partisi, hiçbir şey elde edemeyecekleri için mi CHP'yi destekliyorlar? CHP'den ayrılıp parti kuranlar, Ak Parti'yi destekledikleri için mi bunu yapıyor?
Ankara'yı bilmiyorum fakat İstanbul felaket durumda. Otobüs seferlerinin azaltılmasından tut, Fazilet Durağı yalanına ne ararsan var.
Siz de gerçekten hiçbir sorduğuma cevap vermeden, farklı sorular yönelterek spekülasyon yapıyorsunuz. Keşke böyle olmayıp, mantıklı bir şekilde tartışabileceğim kimseler olsa şu forumda.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Her zamanki gibi; soruma cevap verilmeyip, soruyla karşılık verilmiş. Merak ediyorum, bilimsel argümanlarla savunabileceğiniz hiçbir icraati yok mu muhalefetin?