Merhaba cs valorant gibi oyunlarda video çekip atmak istiyorum bu videonun ilk 10 saniyesini izlermisiniz nasıl böyle videoyu durdurup yazı ekleyip müzik koymuş tam cuk oturmuş videoyu güzelleştirmiş bunu nasıl ve hangi programla yapabiliyor
ücretsiz yapılır mı? böyle şeylerpremiere pro olabilir
sanmam, zor olur yapilabiliyorsadaücretsiz yapılır mı? böyle şeyler
After effects animasyonlarını premierde birleştirmişler veya hazır animasyon efekt paketi kullanmışlar premierde.Merhaba cs valorant gibi oyunlarda video çekip atmak istiyorum bu videonun ilk 10 saniyesini izlermisiniz nasıl böyle videoyu durdurup yazı ekleyip müzik koymuş tam cuk oturmuş videoyu güzelleştirmiş bunu nasıl ve hangi programla yapabiliyor
After effects programı kullanması zor mu bunu yapmak için eğitim almak felan gerekir miAfter effects animasyonlarını premierde birleştirmişler veya hazır animasyon efekt paketi kullanmışlar premierde.
After effects programı kullanması zor mu bunu yapmak için eğitim almak felan gerekir mi
Evet hocam 5-6 ay kurcalarsan anca böyle bir şey çıkarırsın bu kadar detaylı ve kusursuz.After effects programı kullanması zor mu bunu yapmak için eğitim almak felan gerekir mi
ben youtubedan video izleyerek az biraz öğrendim ama kendimi çok geliştirmedin hobi olarak yapıyorum ciddi yaparsan bi süre sonra basit gelmeye başlıyor ama 2 günde öğrenilcek şey değilAfter effects programı kullanması zor mu bunu yapmak için eğitim almak felan gerekir mi
aga o da ücretliymiş ya ve çok pahalıben youtubedan video izleyerek az biraz öğrendim ama kendimi çok geliştirmedin hobi olarak yapıyorum ciddi yaparsan bi süre sonra basit gelmeye başlıyor ama 2 günde öğrenilcek şey değil
önermem ama korsan kullanabilirsin ben öyle kullanıyorum ücreti çok pahalı bide sadece affter effectsi indirmekle bitmiyor bide plug-inler varaga o da ücretliymiş ya ve çok pahalı