Asus ve sappire marka hangisi daha iyi olur9070xt hocam
Asus ve sappire marka hangisi daha iyi olur9070xt hocam
Modele bağlı Saphiire Nitroysa kesin Saphire Asus Tuf ve varsa ROGda süper olur. ASUS Prime ile Saphire Pulse olsa ben Saphire seçerdim yine deAsus ve sappire marka hangisi daha iyi olur
Nitro + var pulse var hangisi daha iyiModele bağlı Saphiire Nitroysa kesin Saphire Asus Tuf ve varsa ROGda süper olur. ASUS Prime ile Saphire Pulse olsa ben Saphire seçerdim yine de
İkisi de iyidir nitro+ daha gösterişli soğutması bir tık daha iyi bir kart ben ikisini de rahatça alırdım saydığım beş karttan Asus prime ı almazdım. Önemli olan fiyatı aralarında 2 bin falan fiyat farkı varsa değmezNitro + var pulse var hangisi daha iyi
Ben Nvidia değilde amd ekran kartına geçicem 2k ve 4k oyun için Sappire redeon rx 7800xt nitro + alıcaktım sonra 7090xt daha iyi deyince kafam karıştı aralarım 10k fiyat farkı var birde üffİkisi de iyidir nitro+ daha gösterişli soğutması bir tık daha iyi bir kart ben ikisini de rahatça alırdım saydığım beş karttan Asus prime ı almazdım. Önemli olan fiyatı aralarında 2 bin falan fiyat farkı varsa değmez
2k da 7800xt üzmez 4k da oyuna bağlı bütçen artmıyorsa heyecan arama kendineBen Nvidia değilde amd ekran kartına geçicem 2k ve 4k oyun için Sappire redeon rx 7800xt nitro + alıcaktım sonra 7090xt daha iyi deyince kafam karıştı aralarım 10k fiyat farkı var birde üff![]()
Valla kanka 10k fark çok fazla o fiyata işlemci alırım yada Anakart o yüzden bilemedim gene de yardımın için çok teşekkür ederim2k da 7800xt üzmez 4k da oyuna bağlı bütçen artmıyorsa heyecan arama kendine
Ne demek ben Rx 6800 kullanıyorum 2K da çok rahat yetiyor 7800xt bir tık daha güçlüValla kanka 10k fark çok fazla o fiyata işlemci alırım yada Anakart o yüzden bilemedim gene de yardımın için çok teşekkür ederim