Hocam bu instagram reklamlarina ben guvenemiyorum gecen herif 4000₺ ye g29 koymuş reklamdan yazdim oto mesaj geldi iste hediye gelmiste satiyomusta falan filsnAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Konuştuğumuz pek bir şey yok ama dolandırıcı olabilir mi diye bilgisi olan birine sormak istedim
Param güvende ile satıyor bence dolandırıcı değildirAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Konuştuğumuz pek bir şey yok ama dolandırıcı olabilir mi diye bilgisi olan birine sormak istedim
Valla bende ordan gordumde bilmiyorum hocam direk sahibindenden mi bulsam adam belki parça fln degistirmistirHocam bu instagram reklamlarina ben guvenemiyorum gecen herif 4000₺ ye g29 koymuş reklamdan yazdim oto mesaj geldi iste hediye gelmiste satiyomusta falan filsn
Aynı fikirdeyim ama ya yakın zamanda anlamazsam parça değiştiğiniParam güvende ile satıyor bence dolandırıcı değildir
Cok saolun mantikli kararbence gerçek olamayacak kadar iyi bir ilan. sahibinden linki istesenize hocam, bakalım olta linkimi atıcak.
fake param güvende linki atacak bu tipler facebook ve instagramda var bütün şehirlere ilan açıp insanları dolandırıyorlar sahibinden linki atarsa girmeyin ılan verdiyse girin uygulamadan bulun.Valla bende ordan gordumde bilmiyorum hocam direk sahibindenden mi bulsam adam belki parça fln degistirmistir
Mesaj otomatik birleştirildi:
Aynı fikirdeyim ama ya yakın zamanda anlamazsam parça değiştiğini
%100 5 .el Bozuk Ps 4 pro gönderir sanaAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Banada öyle geldi ya parça değişmiş olabilir%100 5 .el Bozuk Ps 4 pro gönderir sana
hazır mesaj bu numara ve foto tanıdık geldi zaten görmüştüm herkese aynı mesajları atıyorlar dolandırıcı hocam sana sahte get linki atacak bilgin olsun.Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Fotoğraf bile fake bana göre.Dolandırıcı değilim bakın iyi aile babasıyım kapalı bir eşim bir tane çocuğum var ben nasıl dolandırıcı olabilirim kii imajı var![]()
Cok saolun hocamhazır mesaj bu numara ve foto tanıdık geldi zaten görmüştüm herkese aynı mesajları atıyorlar dolandırıcı hocam sana sahte get linki atacak bilgin olsun.