Neler Yeni

Merhabalar, bu 2 PSU gözüme çarptı. Sizce nasıl?

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Furkan Haris Önay
Merhabalar. Kullandığım sistem için 850W PSU almak istiyorum. Bu ikisi güzel gibi gözüküyor. Sizlerin önerdiği var mı acaba? Vatan bilgisayardan almayı planlıyorum. İlginiz ve yardımlarınız için teşekkür ederim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Anakart Asus b850-A wifi + ekran kartı rtx asus 3070 + 9700x işlemci + nzxt kraken 360mm

Vouxy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
190
İsim
Burak Çetin
Merhabalar. Kullandığım sistem için 850W PSU almak istiyorum. Bu ikisi güzel gibi gözüküyor. Sizlerin önerdiği var mı acaba? Vatan bilgisayardan almayı planlıyorum. İlginiz ve yardımlarınız için teşekkür ederim.

Anakart Asus b850-A wifi + ekran kartı rtx asus 3070 + 9700x işlemci + nzxt kraken 360mm
Thermaltake alınır.

Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
berhan
bu fiyatlara ciktiysaniz iki psu da alinmaz. kotu olduklari icin degil, C tier icin fiyatlari cok yuksek.

Son düzenleme:

kylox

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
242
İsim
Yağmur

Bu fiyatlara değmez bu sisteme ucuza 600w 750w bile yeter kalan para ile sistemi geliştirirsin ekipman alırsın ama eğer 850w veya bu bütçen bandından bı psu istiyorsan daha iyileri var tabi önerim bu <3

Captain Barbossa

80+ Bronze
3070 li sistem için gereksiz pahalı psular. Vatan her zamanki gibi fiyatları piyasaya göre yüksek tutmuş. 7200 e sattığı msiyi farklı satıcı 6200 e satıyor.

Sizin sisteme linkteki psu yeterli ekran kartı değişse bile. Fiyat 3.599 TL

Veya 4.400 e corsair var

İlla sorulan psular gibi pahalı bir ürün alırım deniyorsa kişinin tercihi tabi.

Vouxy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
190
İsim
Burak Çetin
Vatandan almak istediği için pek seçenek olmuyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Furkan Haris Önay
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bu fiyatlara ciktiysaniz iki psu da alinmaz. kotu olduklari icin degil, C tier icin fiyatlari cok yuksek.

FSP markası iyi sanırım onlara bakayım. Teşekkür ederim.

3070 li sistem için gereksiz pahalı psular. Vatan her zamanki gibi fiyatları piyasaya göre yüksek tutmuş. 7200 e sattığı msiyi farklı satıcı 6200 e satıyor.

Sizin sisteme linkteki psu yeterli ekran kartı değişse bile. Fiyat 3.599 TL

Veya 4.400 e corsair var

İlla sorulan psular gibi pahalı bir ürün alırım deniyorsa kişinin tercihi tabi.
750w almak yerine 1500 tl fazla verip 850w alayım diye düşündüydüm. yanlış mı olur?

Vatandan almak istediği için pek seçenek olmuyor.
Evet vatan kısıtlıyor. Hızlıca elime gelsin istiyorum. Amazon da ertesi gün teslim seçeneği varsa o da olabilir. Böyle olursa öneriniz olur mu?

Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
berhan

750w almak yerine 1500 tl fazla verip 850w alayım diye düşündüydüm. yanlış mı olur?

Evet vatan kısıtlıyor. Hızlıca elime gelsin istiyorum. Amazon da ertesi gün teslim seçeneği varsa o da olabilir. Böyle olursa öneriniz olur mu?
size attigim butun psular tier A ve B. cogu model var, olmayanlar icin inceleme aramak gerekiyor. ben aramaya usendigim icin burada yoksa pas geciyorum :) fiyati ilgi cekiciyse arastiriyorum tabii.

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Furkan Haris Önay
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
size attigim butun psular tier A ve B. cogu model var, olmayanlar icin inceleme aramak gerekiyor. ben aramaya usendigim icin burada yoksa pas geciyorum :) fiyati ilgi cekiciyse arastiriyorum tabii.

Teşekkür ederim. Güzel bilgi ve tavsiyelerin için.

Captain Barbossa

80+ Bronze

Bütçe varsa isteniyorsa alınabilir. Ben sadece kart değişmeyecekse onlar pahalı demeye çalıştım. 3070 li sisteme yeterli diye onları tavsiye ettim. İsteniyorsa kendi sordunuz psular dan da tercih edebilirsiniz bütçe sizin çünkü.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,060,721
Üyeler
168,486
Son üye
SamMobile
Top Bottom