Neler Yeni

Merhabalar dislanicagim ne yapmalıyım?

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Mehmet Kayra Suvar
Çok fazla kilom var 13 yaşındayım ve 68 kiloyum yazlığa gidicez ama havuza girmekten korkuyorum çok kiloluyum onun için bana gülerler dalga geçerler diye bunu da paylaşmak istedim

Berk Atmaca

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,269
İsim
Berk Atmaca
2 sene evvel. Aşırı zayıflıktan kemikerim sayılıyordu. Spor yaptım kilo aldım vb… spor yapmanı şiddetle öneriyorum. Boyun kaç bu arada?

The Last Dragonborn

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Spor Spor Spor
bisikletin varsa bisiklet sür olmadı yürü yok sıkılırım diyorsan tabanları yağla koş tabi bunlar klasik olanlar
bunları istemezsen ege fitness kanalına bak orada aradıklarını bulursun

Edward Norton

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
Halis Özer
Çok fazla kilom var 13 yaşındayım ve 68 kiloyum yazlığa gidicez ama havuza girmekten korkuyorum çok kiloluyum onun için bana gülerler dalga geçerler diye bunu da paylaşmak istedim
yaw ne utanıyorsun dostum 175 boyum var 83 kiloyum l4d2 deki boomer gibi geziyom salla diğer dusunceleri kankss

Semihhh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
220
İsim
Semih
68 kilo fazla değil boyuna bağlı.
Ben 1.90 boyundayım 90 kiloyum iri görünüyorum falan ama tişörtü çıkarınca göbeğim çıkıyordu kötü duruyordu.
Fakat kimse sana bakıp gülmüyor merak etme. Kalıyorsa içlerinde kalıyor onlardan dışarı çıkmıyor.
Daha önce hiç şöyle konusan virinj duydun mu ?
"Ya kanka geçen havizda birini gördüm bir göbeği var kafam kadar." Bu insanlardan milyonlarca var merak etme kafaya takma.

Rik Sançez

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
612
İsim
.
İlgilendiği Kategoriler
Yazılım
Dostum sen eğer mutluysan umursama ama eğer mutsuzsan kilo vermeye başlaman gerek kararlı olursan verirsin hızlı bir şekilde

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,793
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
Boyun uzunsa kalıbına göre sorun olmaz.
Boyun kısaysa zayıflamanı öneririm.

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Mehmet Kayra Suvar
2 sene evvel. Aşırı zayıflıktan kemikerim sayılıyordu. Spor yaptım kilo aldım vb… spor yapmanı şiddetle öneriyorum. Boyun kaç bu arada?
152-153
Mesaj otomatik birleştirildi:

boyun kaç?kilo ver veya insanları takma
152-153

Boyun uzunsa kalıbına göre sorun olmaz.
Boyun kısaysa zayıflamanı öneririm.
152-153

68 kilo fazla değil boyuna bağlı.
Ben 1.90 boyundayım 90 kiloyum iri görünüyorum falan ama tişörtü çıkarınca göbeğim çıkıyordu kötü duruyordu.
Fakat kimse sana bakıp gülmüyor merak etme. Kalıyorsa içlerinde kalıyor onlardan dışarı çıkmıyor.
Daha önce hiç şöyle konusan virinj duydun mu ?
"Ya kanka geçen havizda birini gördüm bir göbeği var kafam kadar." Bu insanlardan milyonlarca var merak etme kafaya takma.
152-153

Top Bottom