Yıl sonu doların 11 veya 12 olmasını bekliyorum bakalımYarın karar açıklanacak. Bu çıkıştan sonra baz puan olarak düşeceğini herkes çok rahat anlayabilir. Sonumuz hayırlı olur inşallah...Erdoğan 'faiz' dedi, dolar yükseldi
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Merkez Bankası'nın yarınki faiz kararı öncesinde dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Partisinin grup toplantısında konuşan Erdoğan, hem para politikası kurula hem parti teşkilatına hem de iş dünyasına mesaj gönderdi. Erdoğan'ın konuşmasından sonra dolar/TL...www.sozcu.com.tr
Yıl başından beri bekliyordum bakalım bugünlere nasıpmis paramı yıl sonu bozduracagimbu kafayla çok rahat 12'yi zorlarız.
Tmm beklim ozaman. 15000 euro bozdurmam bu akşam ozamanEuro net 13 dolar net 12 olacak. Gram altın 700...
Yılbaşı da sana 50 euro yollarımKulaklık almasaydım ben de dolar alırdım bu gün.
PC almak için 15 bin tlm vardı bekledim dişimi sıktım bozmamak için zor tuttum sonra kendime insan idealleri için zevklerinden vazgecebilmeli yıl sonu 12ye dayanacagi için PC alacağım bakalimbu kafayla çok rahat 12'yi zorlarız.
Niye?2 yıl bekleyeceğiz daha....