Neler Yeni

Mersin int. Sağlayıcı önerisi

Reav

80+ Silver
Arasana müşteri hizmetlerini türkcell kullandık bizde çok memnunduk
Mesaj otomatik birleştirildi:

Modem vs sıkıntılıysa değiştirirler
Modemi 1.5 yıl ònce değiştirdiler modemde sıkıntı yok bir kere aşırı sinirlenip aradık 70e çıkardılar bilerek düşürüyorlar

Wi-Fi eğer modem uzaksanız ve 5 GHz bandında değilseniz 100'e yakın alamazsınız.
3 Metre anca var

mersin siteler mahallesindeyim bro 1.5 senedir netspeed deyim gayet memnunum ondan önce 5 sene türknet kullandım hızda eksik yanı yok + herhangi bir durumda direk telefonla ulaşabileceğin insan var ve sorunu harbiden çözüyorlar ilgililer mesaj atarsan davet kodu verebilrim
Comnet türknet ve netspeed arasında kaldım fiyatı önemli değil 250 liraya kadar verebiliriz aylık

etnetalw

80+ Bronze
Modemi 1.5 yıl ònce değiştirdiler modemde sıkıntı yok bir kere aşırı sinirlenip aradık 70e çıkardılar bilerek düşürüyorlar

3 Metre anca var

Comnet türknet ve netspeed arasında kaldım fiyatı önemli değil 250 liraya kadar verebiliriz aylık
250TL Bütcede tam fixnet var hocam.

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,197
İsim
Diyarhan
Altyapı kalitesi de önemli Bende mersindeyim istesem süperonline 1000 lik İnternet verir

BehzatÇ.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
355
İsim
behzat

3 Metre anca var

COMNET hiç kullanmadım bro turknette hem zamdan ötürü hemde bi arıza olunca ancak uygulamadan arıza kaydı oluşturuyon adamlar ne zaman bakarsa bekliyon öyle diye cok memnun kalmadım telefonla ulaşabilecek kimse yok net speed den oyüzden memnunum lolde 17 ms alıyorum

Reav

80+ Silver
COMNET hiç kullanmadım bro turknette hem zamdan ötürü hemde bi arıza olunca ancak uygulamadan arıza kaydı oluşturuyon adamlar ne zaman bakarsa bekliyon öyle diye cok memnun kalmadım telefonla ulaşabilecek kimse yok net speed den oyüzden memnunum lolde 17 ms alıyorum
Kanka fixnet ile 200 megabitlik pakete baş vurdum adresim 1000 megabit destekliyormuş telekom altyapısında ama bütcem fixnet 200 megabite yetti ordan devam comnete güven olmazmış bir arkadaş her şeyiyle ve kanıtlarıyla anlattı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,164
Üyeler
161,404
Son üye
pulcuzade
Top Bottom