Mesh kasa tavsiyesi lütfen

Bu sisteme ARGB kasa giderdi sanırım anakartta ARGB desteği yok. O yüzden önerim RGB bir kasa. Gametech Galaxy iyi gider.

Psu yoksa psulu kasa: Corsair Spec Delta 550w da olur.

sistemim var kasa alıcam sadece
sapphire nitro 5700 xt
r5 3600x
16 ram 3200 mhz
b450 gaming plus anakart
Düzeceğin sistem ekran kartı hariç benimkiyle aynı benim aldığım kasayı öneririm.Beyaz rengide var.Youtubeda inceleme videosuda var bir bak kafana yatarsa al.

Bu sisteme ARGB kasa giderdi sanırım anakartta ARGB desteği yok. O yüzden önerim RGB bir kasa. Gametech Galaxy iyi gider.

Psu yoksa psulu kasa: Corsair Spec Delta 550w da olur.
psu var aerocool hosuma gittide argb destegi yoksa rgb fanların ısıkları calısmazmı yinede ?

Bu kasanın fan rpm hızı ne kadar ?

Airhawk duo hava akışı konusunda başarılı bir kasa,alabilirsiniz.

psu var aerocool hosuma gittide argb destegi yoksa RGB fanların ısıkları calısmazmı yinede ?
RGB çalıştırır anakart yazılımı sayesinde. ARGB kasa olursa kasa içinde çıkan kumandayla kontrol edersin.

Dark guardian öneren arkadaşlar malzeme kalitesinden memnun mu? Dark biraz ucuz malzeme kullanıyor diye düşünüyorum

Benim kasam da dark ve birkaç arkadaşım da ben aldıktan sonra sistem topladı ama bizimkiler biraz ucuz yollu 300-400 tl lik kasalar malzeme kalitesi sert plastik oyuncak gibi falan o yüzden sormuştum guardian 700 tl civarlarında sanırım o kasanın kalitesi iyi :)

Geri