Mustafa Demir
80+
- Reaksiyon skoru
- 2
Son kararlardan ( TYT AYT süresinin uzatılması barajın kalkması ) sonra Anadolu lisesinden mesleğe nakilimi aldırmayı düşünüyorum sizce ne yapayım
bence işçi boşluğundan yararlancakniye?
bence anadolu devam et nede olsa kariyer yapma şansın varSon kararlardan ( TYT AYT süresinin uzatılması barajın kalkması ) sonra Anadolu lisesinden mesleğe nakilimi aldırmayı düşünüyorum sizce ne yapayım
Üniversite okuyan fazla olursa bölümlerin önemi azalır bende pek Çalışkan biri değilim kötü üniversiteye gitmek yerine iyi bi meslek lisesi mevzunu olmayı tercih ediyorumniye?
Bence anadolu lisesinde çalışmayıp bos bos okuyacaksan meslek lisesine gidip kendine bi meslek edinirsin bence anadolu liseleri nitelikli olanlar disinda bosSon kararlardan ( TYT AYT süresinin uzatılması barajın kalkması ) sonra Anadolu lisesinden mesleğe nakilimi aldırmayı düşünüyorum sizce ne yapayım
Lisede meslek derslerinde puanlarınız nasıldı?Meslek odaklı gitmek istiyorsan Meslek Lisesi tercih edebilirsin.
Üniversite ve kariyer odaklı gitmek istersen de Anadolu Lisesine gidebilirsin. Türkiye'de ne kadar yararını görürsün orasını bilemem.
Ben Meslek Lisesinde Web Tasarım ve Kodlama okudum, şu anda da Üniversite'de aynı bölümde okuyorum.
Bu devirin gerçeklerinden biri meslek ustası bulunamaması, meslek lisesinde elektrik ve elektronik teknolojisi, Endüstriyel Otomasyon Teknolojileri gibi bölümler ve alt dallarında iyi kazanç sağlama imkanı var. Meslek lisesinde okuyup yazın bölümüne uygun yerlerde çalışmak hem tecrübe hem özgüven katacaktır. Sonra ister lisans yaparsanız isterseniz çalışabilirsiniz. Avantajı fazla denebilir.Son kararlardan ( TYT AYT süresinin uzatılması barajın kalkması ) sonra Anadolu lisesinden mesleğe nakilimi aldırmayı düşünüyorum sizce ne yapayım
Sayısal derslerimin yetersizliğinden dolayı sayısal bir tık zayıftı fakat bölüm derslerim gayet iyiydi. NTP temeli kavradığında oldukça basit ders aslında.Lisede meslek derslerinde puanlarınız nasıldı?
Bilişim teknolojileri bölümündeyim NTP dersinde çok zorlanıyorum![]()
liseyi miseyi birak. ticarete atil bro bi sekilde git bi yerde cirak olarak basla daha mantıklı. inanÜniversite okuyan fazla olursa bölümlerin önemi azalır bende pek Çalışkan biri değilim kötü üniversiteye gitmek yerine iyi bi meslek lisesi mevzunu olmayı tercih ediyorum