Neler Yeni

Meslek lisesi programlama bölümü

bnebeyazkurt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
Uğurcan Ceylan
Instagram
byzkurtsss
Discord
byzkurtsss
Merhaba lys ye girdim geçti vs. Meslek lisesi'nde programlama bölümüne gitsem 4 yıl sonra iş bulabilir miyim tanıdıklar ortada kalırsın iş bulamazsın atanamazsın fln diyorsa sizede sormak istedim

Pişmaniye

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,880
İsim
Can BOZKURT
Merhaba lys ye girdim geçti vs. Meslek lisesi'nde programlama bölümüne gitsem 4 yıl sonra iş bulabilir miyim tanıdıklar ortada kalırsın iş bulamazsın atanamazsın fln diyorsa sizede sormak istedim
Tanıdıkların çok bilmişlik yapıyor. Bugün yapman gereken tek şey 4 sene boyu derslerini ve programlama yani muhtemelen veri biliminde örnek C, Python, C Plus vs bu diller ile güzel projeler yapman gerek ki şirketlere başvuruda bulunurken portföyüne bakacaklar. Üzerine birde şart olmamak ile birlikte üniversite diploması patlatırsan çok güzel olur.

bnebeyazkurt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
Uğurcan Ceylan
Instagram
byzkurtsss
Discord
byzkurtsss
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tanıdıkların çok bilmişlik yapıyor. Bugün yapman gereken tek şey 4 sene boyu derslerini ve programlama yani muhtemelen veri biliminde örnek C, Python, C Plus vs bu diller ile güzel projeler yapman gerek ki şirketlere başvuruda bulunurken portföyüne bakacaklar. Üzerine birde şart olmamak ile birlikte üniversite diploması patlatırsan çok güzel olur.
Projeler derken oyun program gibi şeylermi tasarlamak/kodlamak

Pişmaniye

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,880
İsim
Can BOZKURT
Projeler derken oyun program gibi şeylermi tasarlamak/kodlamak
Uygulamalar yani evet eğer ilgini çekerse önce bir Web Tasarım ve Programlama'ya bakmanı öneririm gerçekten çok zevkli bir bölüm sadece ben sıkıldığım için bıraktım yoksa önü aşırı açık bir meslektir.

bnebeyazkurt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
Uğurcan Ceylan
Instagram
byzkurtsss
Discord
byzkurtsss
Uygulamalar yani evet eğer ilgini çekerse önce bir Web Tasarım ve Programlama'ya bakmanı öneririm gerçekten çok zevkli bir bölüm sadece ben sıkıldığım için bıraktım yoksa önü aşırı açık bir meslektir.
Çok sağol o bölümü seçicem gibi lgs puanım güzel bir yer tutmazsa

Pişmaniye

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,880
İsim
Can BOZKURT
Çok sağol o bölümü seçicem gibi lgs puanım güzel bir yer tutmazsa
Eğer ki ilgini çekiyorsa emin ol o kadar zevkli bir bölüm ki ve en güzel yanı da temel gereken HTML ve CSS i öğrenmesi 1 ay bile sürmüyor :) Temeli oturtman çalışma sıklığına bağlı olarak maksimum 2-3 ay ya sürer ya sürmez bir sorun olduğunda profilime yazabilirsin.

bnebeyazkurt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
Uğurcan Ceylan
Instagram
byzkurtsss
Discord
byzkurtsss
Eğer ki ilgini çekiyorsa emin ol o kadar zevkli bir bölüm ki ve en güzel yanı da temel gereken HTML ve CSS i öğrenmesi 1 ay bile sürmüyor :) Temeli oturtman çalışma sıklığına bağlı olarak maksimum 2-3 ay ya sürer ya sürmez bir sorun olduğunda profilime yazabilirsin.
Tamam teşekkürler yardımın için

bnebeyazkurt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
Uğurcan Ceylan
Instagram
byzkurtsss
Discord
byzkurtsss
Bu süreçte bana bir bilgisayarda lazım olucak dimi

priyuTyoourus

80+ Bronze
hocam HTML e yazılım dili bile değil deniyor neden
1718390935668.png

Leilike JR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
280
İsim
Ahmet

Pişmaniye

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,880
İsim
Can BOZKURT
madem hocam o halde bu şey tam olarak ne
Mesela biz forumda cevap verirken mesajı yollamak için yeşil cevap yaz a basıyoruz ya heh işte tam olarak html buna yarıyor gönder yazısını html ile googlede gösteriyoruz css ile de fiziksel görsel özelliklerini, animasyonlarını belirliyoruz

Top Bottom