Meslek lisesinde okumak

Reaksiyon skoru
16
Arkadaşlar lgs de tercih zamanı geldi puanım Anadolu mesleki ve teknik lisesine tutuyor.Bazilari hayatının yanlisi olabilir diyor bazıları da erken yoldan meslegini al diyor.Üniversite sınavına yine girersin diyorlar varmı tavsiye arkadaşlar.

Arkadaşlar lgs de tercih zamanı geldi puanım Anadolu mesleki ve teknik lisesine tutuyor.Bazilari hayatının yanlisi olabilir diyor bazıları da erken yoldan meslegini al diyor.Üniversite sınavına yine girersin diyorlar varmı tavsiye arkadaşlar.
Valla etrafımda yüzlerce meslek lisesi okuyan var :D hiç biri okuduğu bölümün işini yapmıyor o kalıp yalan erkenden mesleğini eline al diye cümle yalan yani beynini yıkamasınlar. Puanın öyle abartı bir şey değilse bence kız mesleğe git :D veya düz liseye. Meslek lisesine gittikten sonra çok pişman olursun çünkü. Lise o kadar önemli değil ama üniversite sınavı önemli. Lise dediğin gelip geçici sınıfta kalma abartmadığın sürece kalmazsın. Hocalarla iyi iletişim kurarsan sözlülerle bile geçirirler bırakmazlar sınıfta. Kısaca söyliyim mesleğe gideceğine düz lise veya kız mesleğe git.

Dostum eğer şey diyorsan ben üni okuyup yoluma bakacam diyorsan gir Anadoluya ama ben mesleğimi alayım lise mezunu olsamda iş bileyim diyorsan gir mesleğe aç ekmek tekneni.

Puanın en iyi hangi okula yetiyorsa ona git

Üniversite istiyorsan ciddi bir şekilde anadolu Lisesi,Meslek lisesi ama hangi meslek lisesi hangi bölüm

Valla etrafımda yüzlerce meslek lisesi okuyan var :D hiç biri okuduğu bölümün işini yapmıyor o kalıp yalan erkenden mesleğini eline al diye cümle yalan yani beynini yıkamasınlar. Puanın öyle abartı bir şey değilse bence kız mesleğe git :D veya düz liseye. Meslek lisesine gittikten sonra çok pişman olursun çünkü. Lise o kadar önemli değil ama üniversite sınavı önemli. Lise dediğin gelip geçici sınıfta kalma abartmadığın sürece kalmazsın. Hocalarla iyi iletişim kurarsan sözlülerle bile geçirirler bırakmazlar sınıfta. Kısaca söyliyim mesleğe gideceğine düz lise veya kız mesleğe git.
Kız mesleğe git diyorsun konuyu açan arkadaş erkek.

hocam hangi ildesin ve lgs puanınla anadolu teknik programına girebiliyor san gir giremiyorsan ben sağlık meslekte okuyorum etraf gacı dolu ama beyinleri yok keşke ortamlara gimeseydim diyorum dersleri kassamda bence bir şey değişmezdi sigaraya astımın varsa tuvaletleri ne olursa olsun kullanma her lisede var ama olsun adı çıkmış bir kere

Kardeşim ben anadolu lisesi çıkışlıyım hayatımda hiçbir faydasını görmedim sadece gösteriş anadolu lisesinde gördüğünü derslerin aynısını meslekde de görüyorsun üstüne bir de meslek dersini görüyorsun yani erken yaşta meselğinle ilgili tecrübe kazanmış oluyorsun ama doğru mesleği seçmen lazım öyle boş bir meslek seçersen hiçbir anlamı kalmaz. HEm anadolu üniversitelerinin ne önemi kladı ki sıradan biri girebiliyor artık. Boşşş. İnsanlar sana hangi diploman var diye sormuyor artık ne biliyorsun diye soruyor. Benim şimdiki aklım olsa kesinlikle meslek lisesine giderdim üniversitede de1-0 önde olurdum çünkü teknik bilgi çok önemli

Geri