Mesleki anlamda kendimi habgi yöne çevirmeliyim

Reaksiyon skoru
190
18 yasindayim uzun suredir internette video animasyonla ugrasiyorum her gün kendimi geliştiriyorum. Ve iş portfolyomu genişletmek için ugrasiyorum evden dişari çıkmıyorum. Okul yeni bitti yaz tatilindede hiç disari cikmadim haleb pc basindayim yeni projeler cikariyorum kendimi gelistiriyorum. Bu işlerden iyi para kazandigim oldu. Bu iste gelisen kisilere sordugumda. Yaşın daha çok genç gelişirsi. Ailede para sikintinizmi var. Sen kaç yaşındasın parami kazanacaksin.... Diyorlardi ama kazanmam lazım. Kazanmazsam ya asgari bir işe giricem yada 1 yil boyunca kpss calişıcam kendim internet işini cok seviyorum günde 15 16 saat bilgisayar başındayım. Ve beni dershaneye yazdırıp ders calisip memuriyeti kazanmami istiyorlar mis gibi maaş gözünde bakılıyor.
Beynimin eridiğini hissediyorum 12 yasindan bu yana hiç gezmedim diyebilirim. Şimdi 18 yaşımda insan içinde kalabalik içinde duramiyorum korkuyorum. Sirf para kazanma hirsimdan dolayin. Ve bunuda zorunlu yapmam lazım.
"Sabah 8 akşam 5 çalışır, eve gelincede internetten para kazanirsin" diyorlar.
"Bilgisayar kullanmayi seviyorsun tibbi sekreter ol iyi yaparsın sen o işi" gibisinden yorum yapiyorlar. Şu an için disiplinimi çok iyi sağlıyorum. Sadece geceleri ağlamak durumunda kalıyorum oda stresi atmak için onun dışında 2 yıl ilaç tedavisi aldim. Kim ne derse desin ben bu işte kendimi gelistirip zirveye vurmadiktan sonra kendime asla acimayacağım. Ölümdende korkum yok uykusuz kalmaktanda o sahte dinci sifatinda allah tekdir diyip giubet dedikodu yapip, erkek adam sunu bunu yapar kiz cocuğu emanettir düsüncesinde insanlarin oldugu yerde çalışmak istemiyorum. O ortami gordugum icin diyorum hic iyi degil. Allah büyüktür kendi sikintilarimi umursamiyorum zaten nasıl bir insan oldugumuda bilemiyorum ailem para olmazsa nefes alamazsin seklinde aliştirdi bende bu sekilde devam edicem. Hayati bosverdim iyice.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,767
Üyeler
184,680
Son üye
tracyonur
Geri