Neler Yeni

Messi mi 🐐 Ronaldo mu? [Anket]

Messi mi 🐐Ronaldo mu?

• Oy kullanan toplam üye
    335

HİT_GOOSE

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,099
İsim
GRKM
İlgilendiği Kategoriler
Oyunlar, Konu dışı,Futbol
Futbol olarak Messi daha iyi

Tamam işte messi sağ kanat/on numara oynuyor ronaldo da Snt/Slk oyunuyor lewandowski de santrofr işte ben en iyi hücüm hattını söyledim.
Ronaldo asıl mevkiisi aslında sol kanat yani kanat oyuncusu olarak çıktı piyasaya ama sonradan teknik direktörler tarafından santrfor olarak da harika işler yaptığı keşfedildi. ama asıl mevkii slk. Santrfor olarak eto çok beğendiğim bir bitiricidir.

EKRHN

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,545
İsim
Efe Karahan
Ronaldo asıl mevkiisi aslında sol kanat yani kanat oyuncusu olarak çıktı piyasaya ama sonradan teknik direktörler tarafından santrfor olarak da harika işler yaptığı keşfedildi. ama asıl mevkii slk. Santrfor olarak eto çok beğendiğim bir bitiricidir.
Tamam hocam ronaldo iki mevkide de oynuyor bunu biliyorum zaten.
Ayrıca dediğiniz gibi eto da iyi bir oyuncudur.

CoNKeR

80+ Bronze
Bana göre Ronaldo.
Bundan sonra yazacaklarımın hepsi de bana göre.
Messi bugüne kadar kaç takımda oynadı? 1 tek takımda ve o takımın oyun düzeni Messi üzerine. Takım tamamen messi üzerine kurulu. Neymar neden Barcelona'dan ayrıldı, Messi üzerine kurulu bir takımda kendini ezdirmek istememesinden.
Messi'de doğuştan yetenek var ve ayağı çok iyi ama Ronaldo ise her gün pes etmeden kendini geliştirmek için bir yerlerini parçalıyor.
Ve Ronaldo gitmiş olduğu bütün takımlarda da oyun kendi üstüne kurulu olmamasına rağmen, mükemmel performans gösteriyor ve dünyanın en iyi oyuncusu olduğunu kanıtlıyor. Kendini geliştirmek için dinç kalmak için yapmadığı şey, çalışmadığı gün yok adamın.
Tekrar belirtiyorum, bunların hepsi bana göre.

Son düzenleme:
Bana göre Ronaldo.
Bundan sonra yazacaklarımın hepsi de bana göre.
Messi bugüne kadar kaç takımda oynadı? 1 tek takımda ve o takımın oyun düzeni Messi üzerine. Takım tamamen messi üzerine kurulu. Neymar neden Barcelona'dan ayrıldı, Messi üzerine kurulu bir takımda kendini ezdirmek istememesinden.
Bana göre Messi'de doğuştan yetenek var ve ayağı çok iyi ama Ronaldo ise her gün pes etmeden kendini geliştirmek için bir yerlerini parçalıyor.
Ve Ronaldo gitmiş olduğu bütün takımlarda da oyun kendi üstüne kurulu olmamasına rağmen, mükemmel performans gösteriyor ve dünyanın en iyi oyuncusu olduğunu kanıtlıyor. Kendini geliştirmek için dinç kalmak için yapmadığı şey, çalışmadığı gün yok adamın.
Tekrar belirtiyorum, bunların hepsi bana göre.
Kendi fikirlerini belirtmiş. Saldırın sövün. (!)

crazyboy40

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,557
İsim
Samet Kaya
Ben eskiden ronaldocuydum ancak ikisinin de 34 yaş skorlarını gördükten sonra messiciyim 🐐🐐🐐

SucukluYumurta

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
475
İsim
oğuzhan karaman
ronaldo

Fsburak

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
377
İsim
Burak Göktuğ
Bence messi Ronaldo’dan daha iyidir ve 🐐dır
🐐=G.O.A.T=greatest all of time=Messi

NOT:konu Müslümanlık,cami yaptırmak,veya insanlara yardım etmek değil konu futbol
ronaldo diyen futbolu sever messi diyen futbolu anlar

SucukluYumurta

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
475
İsim
oğuzhan karaman

muralty

80+ Bronze
Messi kaybediyor ağğghhhhhh

Yumurtalı Tavuk