Messi' nin arkasında yıllardır iniesta, xavi gibi mükemmel oyuncular vardı, Arjantin' de oynarken Messi çok iyi oynamıyordu ben futbolla ilgilendiğim yıllarda.Bence messi Ronaldo’dan daha iyidir ve dır
=G.O.A.T=greatest all of time=Messi
NOT:konu Müslümanlık,cami yaptırmak,veya insanlara yardım etmek değil konu futbol
Messi barçada iniestalar ile oynarken Ronaldo sanki fenerbahçede oynayıp bu günlere gelmiş gibi konuşmussunMessi' nin arkasında yıllardır iniesta, xavi gibi mükemmel oyuncular vardı, Arjantin' de oynarken Messi çok iyi oynamıyordu ben futbolla ilgilendiğim yıllarda.
Ronaldo tüm zamanlarda hep en iyisi oldu, kendi ülke takımında ard arda attığı goller, Real Madrid' de attığı goller ile mükemmel bir oyuncudur ve esas GOAT Ronaldo' dur.
Aynı zamanda insanlık anlamında da mükemmel biridir.
Coca cola sponsorluğunda firmayı boykot etmesi, ahlaki açıdan iyi biri olması, bir ödül töreninde ödül kazanıp yaptığı konuşmada "Messi' yi de unutmamak lazım" gibisinden bir konuşması var.
Futbol izlemekten nefret eden ve futbolu takip etmeyen biriyim fakat arada bir videolarına denk geldiğimde kesinlikle izlerim.
Bir de Alex de Souza vardı ama onun reklamı iyi değil
Cristiano Ronaldo = G. O. A. T
sabri.Bence messi Ronaldo’dan daha iyidir ve dır
=G.O.A.T=greatest all of time=Messi
NOT:konu Müslümanlık,cami yaptırmak,veya insanlara yardım etmek değil konu futbol
Bir de şu varAdama euro 2020 de penaldo diyorlar messi geçen sene copa america finalinde penaltıyı atamayıp kaybettirmişti hatırlatayım
Messi fiziksel mücadelelere girmiyor. Bence de Messi daha iyi ama fizik boy zıplama da önemli. MESSİ DEMEYEN... diye devam eden yazılar olunca bunu yazdım.messinin fiziği kötü değil .d?
hangi küçük faulde düştüğünü gördün acaba? fizik sadece kas mı? kafa topları da malum zaten neden olmadığı, şart da değil. messiyi koysan orta saha bile oynar pas dağıtımı vs de olarak o yüzden takımına daha katkılı.
Giremiyor mu kaç kişinin arasından sıyrılıyor messi çevik birisiMessi fiziksel mücadelelere girmiyor. Bence de Messi daha iyi ama fizik boy zıplama da önemli. MESSİ DEMEYEN... diye devam eden yazılar olunca bunu yazdım.
fiziksel mücadeleyi es geçebiliyor işte çünkü ama haklısın yani girmiyorMessi fiziksel mücadelelere girmiyor. Bence de Messi daha iyi ama fizik boy zıplama da önemli. MESSİ DEMEYEN... diye devam eden yazılar olunca bunu yazdım.