Neler Yeni

Messi mi 🐐 Ronaldo mu? [Anket]

Messi mi 🐐Ronaldo mu?

• Oy kullanan toplam üye
    335

yureksyz

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Ankara mesi ankara mesi Ankara mesi ankara mesi Ankara mesi ankara mesi

smithblacksmith

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,092
İsim
Samet Demirci
Bence messi Ronaldo’dan daha iyidir ve 🐐dır
🐐=G.O.A.T=greatest all of time=Messi

NOT:konu Müslümanlık,cami yaptırmak,veya insanlara yardım etmek değil konu futbol
Messi' nin arkasında yıllardır iniesta, xavi gibi mükemmel oyuncular vardı, Arjantin' de oynarken Messi çok iyi oynamıyordu ben futbolla ilgilendiğim yıllarda.

Ronaldo tüm zamanlarda hep en iyisi oldu, kendi ülke takımında ard arda attığı goller, Real Madrid' de attığı goller ile mükemmel bir oyuncudur ve esas GOAT Ronaldo' dur.

Aynı zamanda insanlık anlamında da mükemmel biridir.

Coca cola sponsorluğunda firmayı boykot etmesi, ahlaki açıdan iyi biri olması, bir ödül töreninde ödül kazanıp yaptığı konuşmada "Messi' yi de unutmamak lazım" gibisinden bir konuşması var.

Futbol izlemekten nefret eden ve futbolu takip etmeyen biriyim fakat arada bir videolarına denk geldiğimde kesinlikle izlerim.

Bir de Alex de Souza vardı ama onun reklamı iyi değil

Cristiano Ronaldo = G. O. A. T

Kenneth Omeruo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
179
İsim
Mert Kaya
Ronaldo'yu daha çok seviyorum. Hareketleri tarzı oynadığı takımlardan dolayı, ama Messi daha iyi.

Cruyff and Messi

80+ Bronze
Messi' nin arkasında yıllardır iniesta, xavi gibi mükemmel oyuncular vardı, Arjantin' de oynarken Messi çok iyi oynamıyordu ben futbolla ilgilendiğim yıllarda.

Ronaldo tüm zamanlarda hep en iyisi oldu, kendi ülke takımında ard arda attığı goller, Real Madrid' de attığı goller ile mükemmel bir oyuncudur ve esas GOAT Ronaldo' dur.

Aynı zamanda insanlık anlamında da mükemmel biridir.

Coca cola sponsorluğunda firmayı boykot etmesi, ahlaki açıdan iyi biri olması, bir ödül töreninde ödül kazanıp yaptığı konuşmada "Messi' yi de unutmamak lazım" gibisinden bir konuşması var.

Futbol izlemekten nefret eden ve futbolu takip etmeyen biriyim fakat arada bir videolarına denk geldiğimde kesinlikle izlerim.

Bir de Alex de Souza vardı ama onun reklamı iyi değil

Cristiano Ronaldo = G. O. A. T
Messi barçada iniestalar ile oynarken Ronaldo sanki fenerbahçede oynayıp bu günlere gelmiş gibi konuşmussun :D

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,886
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
Bence messi Ronaldo’dan daha iyidir ve 🐐dır
🐐=G.O.A.T=greatest all of time=Messi

NOT:konu Müslümanlık,cami yaptırmak,veya insanlara yardım etmek değil konu futbol
sabri.

Efeclb

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Efe
Adama euro 2020 de penaldo diyorlar messi geçen sene copa america finalinde penaltıyı atamayıp kaybettirmişti hatırlatayım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Adama euro 2020 de penaldo diyorlar messi geçen sene copa america finalinde penaltıyı atamayıp kaybettirmişti hatırlatayım
Bir de şu var

Ekler

• 3AB3AB84-1CED-438C-9C65-76BCCF47E6F5.jpeg
    3AB3AB84-1CED-438C-9C65-76BCCF47E6F5.jpeg
    266.5 KB · Hit: 44

haktanugur3

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,538
İsim
Ahmet Haktan Uğur
Instagram
haktanugur3
Steam
haktanugur3
Twitter
haktanugur3
Discord
haktanugur3
Reddit
haktanugur3
messinin fiziği kötü değil .d?
hangi küçük faulde düştüğünü gördün acaba? fizik sadece kas mı? kafa topları da malum zaten neden olmadığı, şart da değil. messiyi koysan orta saha bile oynar pas dağıtımı vs de olarak o yüzden takımına daha katkılı.
Messi fiziksel mücadelelere girmiyor. Bence de Messi daha iyi ama fizik boy zıplama da önemli. MESSİ DEMEYEN... diye devam eden yazılar olunca bunu yazdım.

snowfoxstache

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,035
İsim
mert
Messi fiziksel mücadelelere girmiyor. Bence de Messi daha iyi ama fizik boy zıplama da önemli. MESSİ DEMEYEN... diye devam eden yazılar olunca bunu yazdım.
fiziksel mücadeleyi es geçebiliyor işte çünkü :D ama haklısın yani girmiyor

YavuzZX

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
274
İsim
Yavuz Balıkçıoğlu
messi ronaldodan daha iyi futbolcudur ama ben çok çalışacağım futbolcu olacağım diyen adamın örnek olarak ronaldoyu alması gerekir

Top Bottom