Aware
80+ Silver
Ben değil sen sallıyorsun "millete".Mizahtan anlamıyorsan kendi kendine teoriler kurup millete sallama.
Ben değil sen sallıyorsun "millete".Mizahtan anlamıyorsan kendi kendine teoriler kurup millete sallama.
Aynen zaten ben senin mesajını alıntıladım çok haklısın aynen.Ben değil sen sallıyorsun "millete".
Arjantin ???Ronaldo tek başına takımı taşır fakat Messi taşıyamaz bu yüzden Ronaldo.
Bence messi daha iyi.Bence messi Ronaldo’dan daha iyidir ve dır
=G.O.A.T=greatest all of time=Messi
NOT:konu Müslümanlık,cami yaptırmak,veya insanlara yardım etmek değil konu futbol
Yanlış yazdığı için millete sallıyorsun, üstüne eleştirdiğin adamın yaptığı hatayı yapıyorsun. Sözde dalga geçtin. Vay be komedyen.Aynen zaten ben senin mesajını alıntıladım çok haklısın aynen.
En iyi forvet karşılaştırmasına messi ronaldo girmez zaten adamların mevkiisi santrfor değil.Bence messi daha iyi.
Ama dünyanın en iyi forveti bence lewandowski.
Bence ronaldo çalışmak zor olandırYani messi
Çünkü ronaldo gibisini daha çok görürüz ama messi gibisini tekrar göreceğimizi sanmam
ronaldo gibisini daha çok göremezsin. benim vazgeçilmezim gerçek ronaldo R9Yani messi
Çünkü ronaldo gibisini daha çok görürüz ama messi gibisini tekrar göreceğimizi sanmam