Bilerek öyle yazdığımı anlarsın sanmıştım.Adama laf ediyorsun ama ğ ve . koymamışsın. Bruh.
Bilerek yazdığını sanmıyorum. Troll yapıcaksan yallah profile.Bilerek öyle yazdığımı anlarsın sanmıştım.
Konunun futbolcular üzerinden olması yetmiyor. Konu zevk konusu ve azda olsa yardım isteyenlerin önünü kapatıyor.Konuyu pazar günü açtım ama konu futbolla ilgili
buna karar verebilecek kişi sen değilsinBilerek yazdığını sanmıyorum. Troll yapıcaksan yallah profile.
A evet ben değilim. Kurallar karar veriyor zaten. Kuralları okumanı tavsiye ederim.buna karar verebilecek kişi sen değilsin
kendini komik duruma düşürme derdin neyse onu söyleA evet ben değilim. Kurallar karar veriyor zaten. Kuralları okumanı tavsiye ederim.
Derdim yok. Ayrıca ben değil sen komik durumdasın şuanda çünkü adama laf atıp senin de yanlış yazman güldürdü beni. Ayrıca kimsin de seninle derdim olacak. Tanımam etmem.kendini komik duruma düşürme derdin neyse onu söyle
Mizahtan anlamıyorsan kendi kendine teoriler kurup millete sallama.Derdim yok. Ayrıca ben değil sen komik durumdasın şuanda çünkü adama laf atıp senin de yanlış yazman güldürdü beni. Ayrıca kimsin de seninle derdim olacak. Tanımam etmem.