Dünya kupasında,
Avrupa ligi kupasında,
Şampiyonlar ligi kupasında,
Premier lig de,
Laliga da,
Asist kralı oluyorsunuz, Ronaldo ve Ramos'un takımından gönderilince yönetime tepki göstermelerine neden oluyorsunuz, Jose Mourinho'nun dünyanın en iyi 10 numarası dediği adam oluyorsunuz, WolfteamDelisiTR diye bir çocuk size Atiba daha iyi diyor.
Neden vermesin?
Kafasına gidip silah mı dayayacaksın ''sakın verme len'' diye?
Ben zaten şuan o performansta bir oyuncu demiyorum ki olsa fenere mi gelir? fakat şu da bir gerçek, bu adamın sağ ayağı ligi domine etmeye yeter zaten. Sen topu mesuta at o bir arapası atar bir freekick kullanır bir orta açar bir vurur yani her şekilde gole katkı sağlayacak gol atacak bir oyuncu burda bunu senle tartışmaya gerek duymuyorum.
Neden vermesin?
Kafasına gidip silah mı dayayacaksın ''sakın verme len'' diye?
Ben zaten şuan o performansta bir oyuncu demiyorum ki olsa fenere mi gelir? fakat şu da bir gerçek, bu adamın sağ ayağı ligi domine etmeye yeter zaten. Sen topu mesuta at o bir arapası atar bir freekick kullanır bir orta açar bir vurur yani her şekilde gole katkı sağlayacak gol atacak bir oyuncu burda bunu senle tartışmaya gerek duymuyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kolunda aslan dövmesi var diye GS li arkadaşlarımız adamı GS li sanıyor .
Göreceğiz bakalım.
Gs liyim diye değil ama ben nedense hiç ümitli değilim.
Falcao geldiğindede bu adam kronik demiştim falcaoda balon çıktı
Oysaki falcaonunda kariyeri başarılarla dolu.
Ya Arsene Wenger'in ''Takımınızda Mesut Özil varsa ve oynatmıyorsanız bu büyük bir israfdır'' dediği adam süperlige geliyor, bunu çekemeyen takım taraftarları da kötülemeye çalışıyor ne bekliyorsun dostum, Ronaldoyu getir sen fenere adama yine yaşlı eski performansında mı sanki felan diycekler.
Ya Arsene Wenger'in ''Takımınızda Mesut Özil varsa ve oynatmıyorsanız bu büyük bir israfdır'' dediği adam süperlige geliyor, bunu çekemeyen takım taraftarları da kötülemeye çalışıyor ne bekliyorsun dostum, Ronaldoyu getir sen fenere adama yine yaşlı eski performansında mı sanki felan diycekler.