Neler Yeni

Metekral Gangsta Paradise Yapan Olur Mu?

Clayz

80+ Silver
su sordugu sorular nıhat hatıpogluna sorulan absurt sorulardan daha absurt olan pp sınde eyupsporlu cr7 olan metekral123 adı verılen ortaokula gıden forumdakı abılerının ablalarının gozbebegı olan yaklasık 1 saat sonra konu dısında sacma sapan bır konuyu bızlere kavusturacak kısı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bende bekliyorum gelse güzel olur

Bu arada tanımıyanlar için metekral123 benim bir imaj değişikliğine gittim
eski pp ve nıckıne donmezsen hıcbısey eskısı gıbı sarmıcak bunu bızım ıcın degıl vatan ıcın yap bu halınle senı tanıyamıyoruz

Ekler

• Screenshot_276.png
    Screenshot_276.png
    6.6 KB · Hit: 15
su sordugu sorular nıhat hatıpogluna sorulan absurt sorulardan daha absurt olan pp sınde eyupsporlu cr7 olan metekral123 adı verılen ortaokula gıden forumdakı abılerının ablalarının gozbebegı olan yaklasık 1 saat sonra konu dısında sacma sapan bır konuyu bızlere kavusturacak kısı
Mesaj otomatik birleştirildi:

eski pp ve nıckıne donmezsen hıcbısey eskısı gıbı sarmıcak bunu bızım ıcın degıl vatan ıcın yap bu halınle senı tanıyamıyoruz
Metekral ın attığı soruları okumak acayip keyif veriyor bazen yeni soru atmışmı diye bakıyorum keşke eski ppsine dönse:peeposad:

Ali Bulut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
512
İsim
Ali
Hayatımda gördüğüm en absürt ve gereksiz sorulari soran kişi ama bu hoşuma gidiyor 😻

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,079,481
Üyeler
171,586
Son üye
ahmethanercn
Top Bottom