Neler Yeni

Metin2 için laptop önerisi?

ersevinn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Ersevin
Arkadaşlar Metin2 kaldırabilecek ikinci el bir laptop istiyorum. Bütçe 3-5k arası gözlerde astigmat olduğu için inç olarak büyük ekranlı laptop öneriniz varsa şimdiden teşekkür ediyorum. İstanbulda yaşıyorum? Sizce metin2 için laptopta hangi işlemci ve kaç GB ram olmalı?

ImToretto

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,088
İsim
Emre
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Bileşenleri. Genel Sorunlar.
Instagram
7emrek
Arkadaşlar Metin2 kaldırabilecek ikinci el bir laptop istiyorum. Bütçe 3-5k arası gözlerde astigmat olduğu için inç olarak büyük ekranlı laptop öneriniz varsa şimdiden teşekkür ediyorum. İstanbulda yaşıyorum? Sizce metin2 için laptopta hangi işlemci ve kaç GB ram olmalı?
Merhaba,
Metin2 dediğimiz oyun zaten öyle ahım şahım bir sistem gereksinimi istemiyor. 4 GB Ram veyahut 3 4 Client birden oynayacaksanız 6, 8 GB ram yeterli gibi. Fakat o bütçeye nasıl bir laptop bulursunuz şuan bilmiyorum.

ersevinn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Ersevin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Merhaba,
Metin2 dediğimiz oyun zaten öyle ahım şahım bir sistem gereksinimi istemiyor. 4 GB Ram veyahut 3 4 Client birden oynayacaksanız 6, 8 GB ram yeterli gibi. Fakat o bütçeye nasıl bir laptop bulursunuz şuan bilmiyorum.
Aslında 3070li 5600xli sistemde çok zorlandım oyunu oynarken tuhaf bi şekilde arkadaşın eski laptopundan o kadar zorlanmamıştım

tryt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Görkem
Aslında 3070li 5600xli sistemde çok zorlandım oyunu oynarken tuhaf bi şekilde arkadaşın eski laptopundan o kadar zorlanmamıştım
Sistem ne kadar yuksek olursa olsun o oyun tekrar kasacaktır.

ImToretto

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,088
İsim
Emre
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Bileşenleri. Genel Sorunlar.
Instagram
7emrek
Şuan Bende Aşırı Şaşırdım. öyle bir sistemde nasıl zorlanıyorsunuz bilmiyorum cidden. Ama dediğim gibi zamanında intel hd dahili ekran kartı i3-3210 4 gb ram ile 3 client açıyordum. tabi oyundaki görsel efekt vslere de bağlı birde oyun eski olduğu için eski bilgisayarlarda daha optimizasyonlu çalışması normal olabilir.

Tatarcan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Alişan
nasıl ya ben imzada ki sistemle 16 client açıyorum solo meley kesiyorum her hangi bir sorun yok

Top Bottom