Neler Yeni

metin2, knight online benzeri oyun

Dahası  
Reaksiyon skoru
96
İsim
Aykut KELEŞ
en son herkesi yüksek level başlatıyordu. bu sefer tamamen normal bir şekilde mi açılacak

hocam oyun yenı bir oyun tanıtım amaclı BETA açıldı oyunu görmeleri açısından insanların .
3 Gün sonra gerçekten açılacak her şey sıfır

knight indirdim telefon numarsaı istiyor. bu arada doğru yere girdim değil mi? steamden indiriyoruz?
Mesaj otomatik birleştirildi:

oyun şuan ölü denecek kadar az sayıda mı insan oynuoyr yoksa hala gideri var mı?

Knıght'ın Steamı da var Ama sen NTT game den indir hocam ordan kayıt ol ama tavsiye etmem çok masraflı şuan oyunu oynamak.
İlla knıght oynamak istiyorum dersen bir kaç pvp server atabilirim sana bir bakarsın.

LaketrooS

80+ Silver
hocam oyun yenı bir oyun tanıtım amaclı BETA açıldı oyunu görmeleri açısından insanların .

Knıght'ın Steamı da var Ama sen NTT game den indir hocam ordan kayıt ol ama tavsiye etmem çok masraflı şuan oyunu oynamak.
İlla knıght oynamak istiyorum dersen bir kaç pvp server atabilirim sana bir bakarsın.
o zaman rise online giriyim.

LaketrooS

80+ Silver

olur atabilirsen at knk bakarım bu hafta

bıraktım

80+ Bronze
Metin2 obp oynanır hem oyunu biliyorsan çok zevk alırsın dc ortamı vesaire hem de para kazanırsın İrem yang karakter satışından

LaketrooS

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
96
İsim
Aykut KELEŞ
reis 30 gb yer kaplıyor oyun hard diskin felan varmı sistem de

LaketrooS

80+ Silver
Top Bottom