Çözüldü✓ METİN2 OYNAYIP YAYIN AÇMAK İÇİN SİSTEM İYİ Mİ YARDIMCI OLUR MUSUNUZ?

iamgkmen

80+
Reaksiyon skoru
67
En az 14 çar aynı anda açıp yayın yapabileceğim bir sistem için uygun mu sizce yardımcı olabilir misiniz?

Ekler

• IMG_20230720_022012.jpg
    IMG_20230720_022012.jpg
    235.1 KB · Hit: 67
En az 14 çar aynı anda açıp yayın yapabileceğim bir sistem için uygun mu sizce yardımcı olabilir misiniz?
hocam arkadasın dedıgı gıbı 14 çarla ne yapacaksınız ıkıncısı fıyat kazık 2.5 kat daha pahalıya alıcaksınız almayın

Kanka meley etp farmı 😅😅
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bana Asus marka en iyisi dediler o yüzden o paraya topladım. Diğer markalardan daha ucuza toplanabilir de Asus daha iyi dediler ondan.

metin 2 fosil oldu izlemezler oyunu metin 2 oynarım paramı çıkarırım diyorsan metin 2 ile yayından paranı çıkarmayı çok beklersin youtube twitchden para kazanman için 2 yıl minimum düzenli olarak video atman gerekiyor bunu meslek gibi düşün kısacası

Kanka meley etp farmı 😅😅

Bana Asus marka en iyisi dediler o yüzden o paraya topladım. Diğer markalardan daha ucuza toplanabilir de Asus daha iyi dediler ondan.
illa asus dıye 2.5 kat vereceksenız hocam kb da bu beyınsızlık olur fp parça toplasanızda sıkıntı çıkmaz

Yok kral ben öyle keyfine. Metin2 oynamayı çok seviyorum. Belki yayın açarım video atarım diye mesele para değil ☺️

illa asus dıye 2.5 kat vereceksenız hocam kb da bu beyınsızlık olur fp parça toplasanızda sıkıntı çıkmaz
Mesela önerebilir misiniz? Yani aynı sistemi MSI ya da Gigabyte ile daha ucuza toplayabilirsin gibi.

Yok kral ben öyle keyfine. Metin2 oynamayı çok seviyorum. Belki yayın açarım video atarım diye mesele para değil ☺️
bütçe ne hocam kralını yollıyım sıze o paraya

Mesela önerebilir misiniz? Yani aynı sistemi MSI ya da Gigabyte ile daha ucuza toplayabilirsin gibi.
hocam o markaları kullanmadan neredeyse aynı performansı veren markalar var cok ucuz onlarla bı sıstem yapabılırım butce atarsanız

5 5600x ve 3060 12gb bu paralar gerçekten çok çok fazla kendin siteden tek tek bakınca böyle oluyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,175,652
Üyeler
186,651
Son üye
yıldız koyun
Geri