Çok afedersinizde 14 çarla ne yapacaksınızEn az 14 çar aynı anda açıp yayın yapabileceğim bir sistem için uygun mu sizce yardımcı olabilir misiniz?
hocam arkadasın dedıgı gıbı 14 çarla ne yapacaksınız ıkıncısı fıyat kazık 2.5 kat daha pahalıya alıcaksınız almayınEn az 14 çar aynı anda açıp yayın yapabileceğim bir sistem için uygun mu sizce yardımcı olabilir misiniz?
metin 2 fosil oldu izlemezler oyunu metin 2 oynarım paramı çıkarırım diyorsan metin 2 ile yayından paranı çıkarmayı çok beklersin youtube twitchden para kazanman için 2 yıl minimum düzenli olarak video atman gerekiyor bunu meslek gibi düşün kısacasıEn az 14 çar aynı anda açıp yayın yapabileceğim bir sistem için uygun mu sizce yardımcı olabilir misiniz?
illa asus dıye 2.5 kat vereceksenız hocam kb da bu beyınsızlık olur fp parça toplasanızda sıkıntı çıkmazKanka meley etp farmı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bana Asus marka en iyisi dediler o yüzden o paraya topladım. Diğer markalardan daha ucuza toplanabilir de Asus daha iyi dediler ondan.
Mesela önerebilir misiniz? Yani aynı sistemi MSI ya da Gigabyte ile daha ucuza toplayabilirsin gibi.illa asus dıye 2.5 kat vereceksenız hocam kb da bu beyınsızlık olur fp parça toplasanızda sıkıntı çıkmaz
bütçe ne hocam kralını yollıyım sıze o parayaYok kral ben öyle keyfine. Metin2 oynamayı çok seviyorum. Belki yayın açarım video atarım diye mesele para değil![]()
hocam o markaları kullanmadan neredeyse aynı performansı veren markalar var cok ucuz onlarla bı sıstem yapabılırım butce atarsanızYok kral ben öyle keyfine. Metin2 oynamayı çok seviyorum. Belki yayın açarım video atarım diye mesele para değil
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Mesela önerebilir misiniz? Yani aynı sistemi MSI ya da Gigabyte ile daha ucuza toplayabilirsin gibi.