Metro exodus kötü son alternatifi

denoxan

80+
Reaksiyon skoru
5
Bütçe
5
Az önce Metro Exodus'u bitirdim ve kötü sonla moralim o kadar bozuk ki. Oyunu bir daha oynayacağım. Bu sefer iyi sonla bitirmeye çalışacağım. Metro'nun butun serisini kötü sonla bitirdim ama bu garipti hiç hoşnut olmadım. Oyuna başlıyacak olanlara tavsiye masum ve teslim olan insanları sakin vurmayın ben hepsinin kafasına 3 tane mermi attım :D siz atmayın. Sonu gerçekten sinir bozucu hayal kırıklığıyla bitiyor.

Az önce Metro Exodus'u bitirdim ve kötü sonla moralim o kadar bozuk ki. Oyunu bir daha oynayacağım. Bu sefer iyi sonla bitirmeye çalışacağım. Metro'nun butun serisini kötü sonla bitirdim ama bu garipti hiç hoşnut olmadım. Oyuna başlıyacak olanlara tavsiye masum ve teslim olan insanları sakin vurmayın ben hepsinin kafasına 3 tane mermi attım :D siz atmayın. Sonu gerçekten sinir bozucu hayal kırıklığıyla bitiyor.
Bize ne kanka senin kötü sonla bitirip hayal kırıklığına uğramandan

Son düzenleme:
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Boşver kankam çokta önemsemiyorum insanların dediklerini
Bende kötü sonla bitirdim hocam maaleseff . Ama yapcak bişe yok o teslim olanları öldürmeyecektim 🙂

Oyunda masumları öldürüp sonra üzülmekte ne bilim yani, karakter sen olduguna göre ona göre oynasaydın.

İşte iyilik iyidir diye boş yere dememişler :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,100,176
Üyeler
174,994
Son üye
eymenkgn
Geri