Neler Yeni

Metro serisini oynamalımıyım

bugraax

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Buğra
3 saate yakın oynadım metro 2033 redux oyununu ama hikayeden de bir şey anlamadım vuruş hissi desen oda yok sizce devam etmelimiyim oyun sonradanmı açılıyor? Yardımcı olursanız sevinirim.

theGladyator01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
366
İsim
HasHoca
3 saate yakın oynadım metro 2033 redux oyununu ama hikayeden de bir şey anlamadım vuruş hissi desen oda yok sizce devam etmelimiyim oyun sonradanmı açılıyor? Yardımcı olursanız sevinirim.
Oyna bitir 2.si daha güzel Exodus daha daha güzel .

bugraax

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Buğra
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

theGladyator01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
366
İsim
HasHoca
Sabır edebilirsem oynayacağım. 2033 hikayesi sonradanmı anlam kazanıyor? Çünkü şuan baya baya anlamsız bir hikayesi var.
Bu arada 2033 sonradan açılıyor ve sonu çok güzel 2033 ün.

.Ardaa

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
558
İsim
Arda Teksin
Sabır edebilirsem oynayacağım. 2033 hikayesi sonradanmı anlam kazanıyor? Çünkü şuan baya baya anlamsız bir hikayesi var.
ilk 2 oyun hikayesi zincirleme exodus genel olarak farklı fakat temelde ilk 2 oyunun hikayesini devam ettiriyor çoğu karakter ilk 2 oyundan tanıdığımız karakterler.

CupOk

80+ Bronze
ilk oyun kanser 2. oyun ilkine göre daha iyi ama vuruş hissi birebir aynı. 3. oyun baya kaliteli ama. İlk 2 oyun sarmazsa hikayelerini oku 3 den başla

bugraax

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Buğra
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
usta hikayeyi anlamadıysan sende bi sorun var demektir.tekrar oyna
oynadığım hikayeyi özet geçeyim. ilk görevde bi adamlayız dışarı çıkıyoruz yaratıklar gelior sonra uçan versiyonları geliyor bayılıyoruz sonra 8 gün öncesine uyanıyoruz sonra bulunduğumuz metroyu canavarlar basıyor onları püskürtüyoruz sonra Hunter diye bir abi bize polis de miller ı bul diye bir görev veriyor sonra bizde riga diye bir yere gidiyoruz sonra yolda canavarlar çıkıyor geri gidemiyoruz sonra Bourbon diye bir abi bize bir yere gitmeliyiz diyor bizde gidiyoruz sonra Bourbonu öldürüyolar sonra Khan diye bir abi bizi buluyor onunla ufak bi yolculuk ediyoruz sonra bizi bir yere yolluyor orda bizi öldürmeye çalışıyolar ama andrew diye bir abi bizi trenin alt tarafına koyuyor. Oyunun bu kadarını oynadım hikayeyi az çok anladım ama beni içine çekemedi demek istedim. Umarım doğru düzgün anlatmışımdır.

Harn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
422
İsim
yo
Okumalısın desem :)
Kitap önerisi sadece.

Ekler

• images (6).jpeg
    images (6).jpeg
    35.3 KB · Hit: 7

bugraax

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Buğra

CupOk

80+ Bronze
.
Mesaj otomatik birleştirildi:

neyi okumalıyım? foto sonradan yüklendi kitap okumayı sevmem onun yerine oynamayı tercih ederim.
youtube da ilk oyunların hikayesini anlatan videolar vardır illaki onları dinle ya da internetten hikaye özeti bak

bugraax

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Buğra
youtube da ilk oyunların hikayesini anlatan videolar vardır illaki onları dinle ya da internetten hikaye özeti bak
anladığım ve oynadığım hikayeyi üste yazdım bi okurmusunuz?

Top Bottom