Oyna bitir 2.si daha güzel Exodus daha daha güzel .3 saate yakın oynadım metro 2033 redux oyununu ama hikayeden de bir şey anlamadım vuruş hissi desen oda yok sizce devam etmelimiyim oyun sonradanmı açılıyor? Yardımcı olursanız sevinirim.
Bu arada 2033 sonradan açılıyor ve sonu çok güzel 2033 ün.Sabır edebilirsem oynayacağım. 2033 hikayesi sonradanmı anlam kazanıyor? Çünkü şuan baya baya anlamsız bir hikayesi var.
ilk 2 oyun hikayesi zincirleme exodus genel olarak farklı fakat temelde ilk 2 oyunun hikayesini devam ettiriyor çoğu karakter ilk 2 oyundan tanıdığımız karakterler.Sabır edebilirsem oynayacağım. 2033 hikayesi sonradanmı anlam kazanıyor? Çünkü şuan baya baya anlamsız bir hikayesi var.
oynadığım hikayeyi özet geçeyim. ilk görevde bi adamlayız dışarı çıkıyoruz yaratıklar gelior sonra uçan versiyonları geliyor bayılıyoruz sonra 8 gün öncesine uyanıyoruz sonra bulunduğumuz metroyu canavarlar basıyor onları püskürtüyoruz sonra Hunter diye bir abi bize polis de miller ı bul diye bir görev veriyor sonra bizde riga diye bir yere gidiyoruz sonra yolda canavarlar çıkıyor geri gidemiyoruz sonra Bourbon diye bir abi bize bir yere gitmeliyiz diyor bizde gidiyoruz sonra Bourbonu öldürüyolar sonra Khan diye bir abi bizi buluyor onunla ufak bi yolculuk ediyoruz sonra bizi bir yere yolluyor orda bizi öldürmeye çalışıyolar ama andrew diye bir abi bizi trenin alt tarafına koyuyor. Oyunun bu kadarını oynadım hikayeyi az çok anladım ama beni içine çekemedi demek istedim. Umarım doğru düzgün anlatmışımdır.usta hikayeyi anlamadıysan sende bi sorun var demektir.tekrar oyna
Okumalısın desem3 saate yakın oynadım metro 2033 redux oyununu ama hikayeden de bir şey anlamadım vuruş hissi desen oda yok sizce devam etmelimiyim oyun sonradanmı açılıyor? Yardımcı olursanız sevinirim.
.ilk oyun kanser 2. oyun ilkine göre daha iyi ama vuruş hissi birebir aynı. 3. oyun baya kaliteli ama. İlk 2 oyun sarmazsa hikayelerini oku 3 den başla
kitap okumayı sevmem onun yerine oynamayı tercih ederim.Okumalısın desem)
youtube da ilk oyunların hikayesini anlatan videolar vardır illaki onları dinle ya da internetten hikaye özeti bak.
Mesaj otomatik birleştirildi:
neyi okumalıyım? foto sonradan yüklendi kitap okumayı sevmem onun yerine oynamayı tercih ederim.