Mezun oldum İş bulamıyorum

İşkura gittim yazıcıdan işler çıkardı ama hepsi tecrübe istiyordu yani işkur fos çıktı valizi hazırlarım hazırlamayada kim alsın beni
Hocam artık o devir geçti. Kimse elinden tutmayacak kendin yapacaksın ne yapacaksan. İnsanları beklersen olduğun yerde kalır senelerini heba edersin.

Kariyer.net'de profilinizi detaylıca oluşturup "İş arıyor" ilanı açın isterseniz.
Allah sabır ve kolaylık versin. Öfke, üzüntü ve stresi bir arada yaşamak çok zor.

Son düzenleme:
Bu iş böyle gitmez herkes işsiz kalıyor . Bunun çözümü yurt dışında okumak . İnşallah ben de yurt dışında okurum . Allah yardımcınız olsun .

Kariyer.net'de profilinizi detaylıca oluşturup "İş arıyor" ilanı açın isterseniz.
Allah sabır ve kolaylık versin. Öfke ve üzüntü ve stresi bir arada yaşamak çok zor.
Merhaba hocam kariyernetteki profilim oldukça dolu fotoğraf bile var her gün girip güncelliyorum ilanları takip ediyorum ama ne hikmetse adamlar peygamber arıyor yani 3 sene tecrübe ingilizce üniversite mezunluğu aktif araç askerlik vs uzayıp gidiyor hatta geçenlerde bi ilanda üniversite sıralaması 70 bin altı başvurmasın yazılmış gerçekten beklentiler çok acayip

yani şu kriterlere bakarmısınız arkadaşlar 3 sayfa kriter arıyorlar artık işverenler iyice kafayı yedi ya

Ekler

• 79C705C8-049A-45A0-B3DC-464226A5CD52.png
    79C705C8-049A-45A0-B3DC-464226A5CD52.png
    189.1 KB · Hit: 86
  • 7190F401-B48B-4C6B-8A05-9DAE479B6265.png
    7190F401-B48B-4C6B-8A05-9DAE479B6265.png
    189.1 KB · Hit: 80
Bakıyorum zaten ilanlara başvuruyorum ama ordaki ilanların gösteriş için olduğunu düşünüyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1.5 sene oldu mezun olalı
Yani oldun sandım kusura bakma okul yeni kapandı ya.
Hiçmi bulamadın 0' mı ?

Dostum ben geçen sene mezun oldum staj yaptığım yer iş teklif etti ve kabul edip bir süre çalıştım. Sonra oradan çıkıp farklı bir yerde satış personeli olarak işe girdim hemde baya köklü bir firmada. Ben ikinci girdiğim işi kariyer net üzerinden bulmuştum orayı denemediysen bir dene. Mesela hemen yüksek maaşlarla işe başlayamazsın ben staj yerimden gelen teklifle asgari ücretle başlamıştım. İkinci işimde asgari ücretin üzerinde başladım ve devam etseydim 1-2 ay sonra maaşım daha da artacaktı fakat bazı nedenlerden dolayı orayı da bıraktım. Yani ben kolay iş bulabiliyorum. Bulunabiliyor aslında bunu anlatmaya çalıştım kısaca.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,495
Üyeler
184,011
Son üye
dudadobaddas
Geri