Neler Yeni

Mezuna bırakacağım fakat bir sorun var

Zechion

80+ Silver
mezun senen miydi maşallah 75 leri görmek çok güzel aytde , kaç sıralama istiyordun biz 40 larda geziyoruz ya 1 sene çabaladık
Yok hocam ilk senemdi. Benim TYT kısmı çok sağlam olmadığı için AYT abanıp sıralamayı AYT'den kasayım dedim. O yüzden son 4 ay falan kaldığında AYT abanmaya başladım. Kısa sürede ilerlettim AYT'mi. Fakat bu sınavda AYT kısmı zor olunca patlamış oldum. TYT 80 civarı yapıyordum AYT 60-70 işte o da 20k-40k civarına denk geliyordu. Sıralama böyle gelseydi yine mezuna bırakacaktım fakat mental yüksek bir şekilde bırakmış olurdum. Hedefim pilotaj.

tkod

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Ahmet Salih Göksu
Yok hocam ilk senemdi. Benim TYT kısmı çok sağlam olmadığı için AYT abanıp sıralamayı AYT'den kasayım dedim. O yüzden son 4 ay falan kaldığında AYT abanmaya başladım. Kısa sürede ilerlettim AYT'mi. Fakat bu sınavda AYT kısmı zor olunca patlamış oldum. TYT 80 civarı yapıyordum AYT 60-70 işte o da 20k-40k civarına denk geliyordu. Sıralama böyle gelseydi yine mezuna bırakacaktım fakat mental yüksek bırakmış olurdum. Hedefim pilotaj.
hocam Allah yardımcınız olsun hedefinize gelecek sene ulaşırsınız çünkü tyt toparlamak ayt den daha kolay, okullarda bize tyt daha önemli diyorlardı bizde tytyi 100e dayadık bizimde ayt çöp oldu, bu sene için sağlık olsun inşallah başarırsınız seneye

Zechion

80+ Silver
hocam Allah yardımcınız olsun hedefinize gelecek sene ulaşırsınız çünkü tyt toparlamak ayt den daha kolay, okullarda bize tyt daha önemli diyorlardı bizde tytyi 100e dayadık bizimde ayt çöp oldu, bu sene için sağlık olsun inşallah başarırsınız seneye
Sağolun hocam. TYT kısmınız çok iyimiş sizin. Sosyal çalıştınız mı hiç ?

tkod

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Ahmet Salih Göksu
Sağolun hocam. TYT kısmınız çok iyimiş sizin. Sosyal çalıştınız mı hiç ?
sosyalim hep iyiydi hocam çalışma ihtiyacı duymadım, ama problem yaşıyorsanız tarih ve din için paragraf, coğrafya için harita videoları, felsefe içinde bir felsefe soru bankasından 15 20 test çözerseniz fullemeye başlarsınız

Hocam eğer mezuna kalacağınız kesin ise yks karnenizi önünüze alın hangi konularınız eksik tam anlamıyla bunları kapatın ardından haftada 2 tyt 2 ayt deneme çözün bu bile yeterli . Eksiginizin olduğunu düşündüğünüz konu oldukça da kapatirsiniz bi hayli zamanınız var

Zechion

80+ Silver
sosyalim hep iyiydi hocam çalışma ihtiyacı duymadım, ama problem yaşıyorsanız tarih ve din için paragraf, coğrafya için harita videoları, felsefe içinde bir felsefe soru bankasından 15 20 test çözerseniz fullemeye başlarsınız
Teşekkürler hocam. Sosyal için önerdiğiniz branş denemesi var mıdır ?

fayuk_w

80+ Bronze
Elimde 3D Yayınları TYT Matematik 2022-2023, hem de 2023-2024 basımları var. Aralarında çok fark yoktu. Fakat değişen sınav tarzından dolayı belki soruların değişme oranı artar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

AYT Matematik netlerim fix 35 üstü geliyordu. Genel AYT netimi 70'lere dayamıştım.
benim o kitapları düzgün çözen arkadaşlarım 79a1 yaptı aytyi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,017,748
Üyeler
161,342
Son üye