Neler Yeni

Mezuniyet balosuna gidince gelen pişmanlık hissi

KaganKK06

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,964
İsim
Kgn
Mezuniyet olacak filan dediler gitcektim oyun havası filan olacak dediler vazgeçtim sonra kaldırdılardı gidiyim dedim gitmez olaydım 100 lira boşa gitti yapacak bir şeyde yok oyun havası halay filan var kaçacak yerde yok 2 arkadaş sap gibi duruyoz sanki düğündeyiz öyle hal.Agamda Allah razı olsun gelen ikramlıkları gömdü.Kamu spotu olarak söylüyorum: Mezuniyete gitmeyin eğer okulda saçma sapan tipler varsa hiç gitmeyin.Neler yapabilirim diyecem fazla bir şey de yok ama yinede bekliyorum

39731

80+ Platinum
En İyi Cevap
22
8. Sınıf mezuniyeti ise çok normal, zamanında benim de öyle olmuştu. 4 saat boyunca Halaydan tut Kolbastıya kadar envai çeşit oyun havası oynandı. Hatırladıkca utançtan kıpkırmızı oluyorum, millet ayakkabılarını falan çıkarıp dans ediyordu düşün artık.

KaganKK06

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,964
İsim
Kgn
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
8. Sınıf mezuniyeti ise çok normal, zamanında benim de öyle olmuştu. 4 saat boyunca Halaydan tut Kolbastıya kadar envai çeşit oyun havası oynandı. Hatırladıkca utançtan kıpkırmızı oluyorum, millet ayakkabılarını falan çıkarıp dans ediyordu düşün artık.
12.sınıf hocam Mega Bruhh

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,466
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Mezuniyet olacak filan dediler gitcektim oyun havası filan olacak dediler vazgeçtim sonra kaldırdılardı gidiyim dedim gitmez olaydım 100 lira boşa gitti yapacak bir şeyde yok oyun havası halay filan var kaçacak yerde yok 2 arkadaş sap gibi duruyoz sanki düğündeyiz öyle hal.Agamda Allah razı olsun gelen ikramlıkları gömdü.Kamu spotu olarak söylüyorum: Mezuniyete gitmeyin eğer okulda saçma sapan tipler varsa hiç gitmeyin.Neler yapabilirim diyecem fazla bir şey de yok ama yinede bekliyorum
Hiç mezuniyete gitmem. Saçma sapan şey. Sen de gitme bundan sonra. Tecrübe olmuş.

KaganKK06

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,964
İsim
Kgn
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hiç mezuniyete gitmem. Saçma sapan şey. Sen de gitme bundan sonra. Tecrübe olmuş.
Valla öyleymiş ama ne yapalım kaderde böylesi varmış
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kız kes filan yazmayın arkadaşlar şu anlık istemiyorum iyi bi üni çıksın anca o zamn

Max imre

80+ Bronze
Oralarda bir internet kafe yada ps kafe falan varsa oraya kaçın oyun oynarsınız sonra geri dönersiniz. :D

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Ooo Bizim Lise Mezuniyetin'De Bir Mekan Ayarladık Zaten Sınıfdaki Kızlar Fena Ne Baloydu Beee.
Sizin Şansınız Yok Be Karşim.

KaganKK06

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,964
İsim
Kgn
Oralarda bir internet kafe yada ps kafe falan varsa oraya kaçın oyun oynarsınız sonra geri dönersiniz. :D
Yok valla billa yok konum mu söyleyim agam :)

Ooo Bizim Lise Mezuniyetin'De Bir Mekan Ayarladık Zaten Sınıfdaki Kızlar Fena Ne Baloydu Beee.
Sizin Şansınız Yok Be Karşim.
Üzdü valla şans yok kızlar önemli değil yaw agam ama güzel bir mezuniyet yapsalar daha iyi olurdu

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Yok valla billa yok konum mu söyleyim agam :)

Üzdü valla şans yok kızlar önemli değil yaw agam ama güzel bir mezuniyet yapsalar daha iyi olurdu
Kızlar Önemli Olmazmı Ya Balonun Olayı Kızlar Kırmızı Elbiseli Bir Kız Vardı Bir Dans Etmişiz Neyse Anlatıp Daha Fazla Moralini Bozmayayım :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,052,579
Üyeler
167,163
Son üye
Waxoonn
Top Bottom