İyidir. Ama bence indirim bekleyip definetive experience versiyonu alın.İlk defa oynuyorum ps 5 de oynucam grafikleri hikayesi oynanış falan iyi midir konusu nedir
Hocam oyun 100 saat heralde sıkar beni 3 Aydır oyun bulamadım bir Öner’iniz var mı ?İyidir. Ama bence indirim bekleyip definetive experience versiyonu alın.
Grafikleri PS5 için üzebilir ama. PS3/4 oyunu sonuçta
Özel oyunların hepsini oynadın mı? Oynamadığın varsa hangileri?Hocam oyun 100 saat heralde sıkar beni 3 Aydır oyun bulamadım bir Öner’iniz var mı ?
O zaman (oynadıkların vardır illaki ama oynamadıklarına bakabilirsin):Tlou 2 oynamadım ama hem pahalı gende aile evin deyim XD
Çok kral bir oyundur gizlilik vs. seviyorsan ama PS5 performansı beklemeyin eski bir oyun sonuçta pata küte oynarım diye alıcaksan üzülürsün bilgineİlk defa oynuyorum ps 5 de oynucam grafikleri hikayesi oynanış falan iyi midir konusu nedir
Control mafia devinition mantıklı geldi bunlar nasılO zaman (oynadıkların vardır illaki ama oynamadıklarına bakabilirsin):
1- EA Play alarak Jedi Fallen Order oynanabilir.
2- AC Origins iyi fiyata düşmüş o oynanabilir.
3- Control iyidir, her ne kadar PC de bedava verilmiş olsa da fiyatı fena değil.
4- Fiyatı biraz tuzlu olsa da Mafia Trilogy oynanabilir.
RDR2 ve Witcher 3 ü de her zamanki gibi öneririm ama onları oynamışsınızdır herhalde. Oynamadıysanız bunlardan başlayın.
Control mafia devinition mantıklı geldi bunlar nasıl
RDR 2 oynamadımO zaman (oynadıkların vardır illaki ama oynamadıklarına bakabilirsin):
1- EA Play alarak Jedi Fallen Order oynanabilir.
2- AC Origins iyi fiyata düşmüş o oynanabilir.
3- Control iyidir, her ne kadar PC de bedava verilmiş olsa da fiyatı fena değil.
4- Fiyatı biraz tuzlu olsa da Mafia Trilogy oynanabilir.
RDR2 ve Witcher 3 ü de her zamanki gibi öneririm ama onları oynamışsınızdır herhalde. Oynamadıysanız bunlardan başlayın.
Control iyidir. Videolarına falan bakabilirsin. PS5 de RTX ile oynanıyordur büyük ihtimalle, teknik olarak da iyi oyun.Control mafia devinition mantıklı geldi bunlar nasıl
RDR2 oynamadıysan bir ara onu da oyna bence. Ama onun için biraz daha bekle bence PS5e uyarlasınlar oyunu, hala PS4 ayarlarıyla açılıyor oyunRDR 2 oynamadım
İkisinde indirim fiyatlarına bakmaya gidiyorumControl iyidir. Videolarına falan bakabilirsin. PS5 de RTX ile oynanıyordur büyük ihtimalle, teknik olarak da iyi oyun.
Mafia Trilogy de iyidir. İlk oyunu (remaster) 15FPS aldığım için bitiremedim ama başı baya iyiydi. İkinci oyunu 2 kez oynadım o da baya iyi (ben klasik oynadım remaster olanın grafikleri daha iyi sadece.)
Son oyun pek beğenilmiyor. İlk 2-3 saati çok iyi ama sonrası boş deniyor. İstersen denersin baktın sıkıcı bırakırsın.
Mesaj otomatik birleştirildi:
RDR2 oynamadıysan bir ara onu da oyna bence. Ama onun için biraz daha bekle bence PS5e uyarlasınlar oyunu, hala PS4 ayarlarıyla açılıyor oyun
alınır.İlk defa oynuyorum ps 5 de oynucam grafikleri hikayesi oynanış falan iyi midir konusu nedir