Yardım mi 10s alınır mı? .

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Reaksiyon skoru
945
Bütçe
3500
3500 tl bütçem var iyi bi telefon istiyorum uzun yıllar kullanıcağım

oyun oynuyorum telefondan hızı performansı önemli kamerasida önemli ekran kaliteside önemli tabii ki

bu fityata önerebiliceğiniz başka telefon varmı?

Eğer oyun oynamayacaksanız A32 öneririm. Kendisi oyun oynatır ama haz vermez.
Ancak oyun oynayacağınızı belirtmiştiniz bu yüzden Redmi Note 10S öneririm. Yazılım sorunları olduğunu söylememde fayda var ayrıca.
Bu cihazların aktif kullanımından sonra ortalama 3 yıl kadar ihtiyacınızı karşılayacaktır.Çok uzun ömürlü olmadığı aşikar ancak dikkatli kullanımda daha uzun süre dayanacağını düşünüyorum.

Eğer oyun oynamayacaksanız A32 öneririm. Kendisi oyun oynatır ama haz vermez.
Ancak oyun oynayacağınızı belirtmiştiniz bu yüzden Redmi Note 10S öneririm. Yazılım sorunları olduğunu söylememde fayda var ayrıca.
Bu cihazların aktif kullanımından sonra ortalama 3 yıl kadar ihtiyacınızı karşılayacaktır.Çok uzun ömürlü olmadığı aşikar ancak dikkatli kullanımda daha uzun süre dayanacağını düşünüyorum.
Kamera konusunda A32 mi M31S mi daha iyi?

3500 TL bütçem var iyi bi telefon istiyorum uzun yıllar kullanıcağım

oyun oynuyorum telefondan hızı performansı önemli kamerasida önemli ekran kaliteside önemli tabii ki

bu fityata önerebiliceğiniz başka telefon varmı?
Şöyle ki,
Oyun ön plandaysa Redmi Note 10S iş görebilir fakat şöyle bir sorun var,
MIUI'dan kaynaklı olarak oyun ağırlıklı kullanımlarda telefonum bataryası tükenebilir hızlıca. Zira MIUI oldukça pil tüketen ve sorunlu bir arayüz. Poco X3 önerecektim normalde ama fiyatları uçmuş resmen, şimdi gördüm.

Şöyle ki,
Oyun ön plandaysa Redmi Note 10S iş görebilir fakat şöyle bir sorun var,
MIUI'dan kaynaklı olarak oyun ağırlıklı kullanımlarda telefonum bataryası tükenebilir hızlıca. Zira MIUI oldukça pil tüketen ve sorunlu bir arayüz. Poco X3 önerecektim normalde ama fiyatları uçmuş resmen, şimdi gördüm.
tek sorun bataryaysa benim için bir sorun yok ama incelemelerde atarya baya iyi gibi görünüyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,791
Üyeler
190,976
Son üye
Demonofhell
Geri