Neler Yeni

Mi 10T HyperOS yüklenir mi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Furkan Doğan
Bildiğiniz üzere Mi 10 T HyperOS güncellemesi almayacak. Ben başka yöntemlerle telefonuma kurabilir miyim? Aynı şekil android sürümünü yükseltebilir miyim? Bu işlemler sıkıntı oluşturur mu?

BGSGP

80+ Bronze
Bildiğiniz üzere Mi 10 T HyperOS güncellemesi almayacak. Ben başka yöntemlerle telefonuma kurabilir miyim? Aynı şekil android sürümünü yükseltebilir miyim? Bu işlemler sıkıntı oluşturur mu?
İndirebiliyorken pixel rom falan indir. Deneyimim yok, ama pixel rom büyük ihtimal şayominin yaptığı arayüzden daha iyi çalışır.

He soruyu telefonun garantisini kaldırmadan yasal yollar ile nasıl indirilebileceği ise, onu yapamazsınız. Yaparsanız telefon garantisi gider.

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Furkan Doğan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Garanti yok zaten , nasıl yapıldığını da bilmiyorum çok eski hissi verirse telefon artık geçmeyi düşünüyorum.

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,351
İsim
Selim
Yapabilirsin port rom deniyor onlara fakat "genelde" orijinal rom kadar performanslı olmuyorlar. MIUI 14 vardı sanırım sende son çıkan o yeterli günümüz işlemleri için. Telegram grubuna gir milyon çeşit rom yapıp paylaşıyorlar. Sıkıldıkça değiştirirsin ama güvenilirliği yok.

Top Bottom