Oyun performansı için alıyorsanız Poco X3 PRO bakın. Note 10 PRO kamerada iyi. Poco X3 PRO ise oyun performansı hariç tüm konularda geride lakin oyun performansı o bütçeyi YOK EDİYOR.Aralarında ne fark var? Oyun performansları aynı mı?
Ben fazla oyun oynamam. günde 2 saat oyun oynarım maksimum. Günlük kullanım + oyun için.Oyun performansı için alıyorsanız Poco X3 PRO bakın. Note 10 PRO kamerada iyi. Poco X3 PRO ise oyun performansı hariç tüm konularda geride lakin oyun performansı o bütçeyi YOK EDİYOR.
Mi 11 lite veya note 10 pro bakın o zaman. Oyun performansları ortalama. Mi 11 lite Malzeme kalitesi tasarım vb olarak daha iyi. Note 10 pro ise kamerada 1 tık daha iyi sanırım.Ben fazla oyun oynamam. günde 2 saat oyun oynarım maksimum. Günlük kullanım + oyun için.
Pek sıcak bakmıyorum kasa esneme sorunu vs. Xiaomi o kadar kötü olamaz bence.@BaşaramadıkAbi
a52 al diyeceğim istemesen de. Çünkü bu bütçede en iyisi o. Xioami Yazılımı iyi değil. Samsungunki çok iyi.
yahu sorun falan yok. Biri esneme sorunu dedi diye sanki bin tane farklı sorun var gibi gömüyorsunuz ya.Pek sıcak bakmıyorum kasa esneme sorunu vs. Xiaomi o kadar kötü olamaz bence.
"kasa esneme sorunu vs." ??Pek sıcak bakmıyorum kasa esneme sorunu vs. Xiaomi o kadar kötü olamaz bence.
Aralarındaki 300 TL fiyat farkına değer mi? Aralarında gözle görülcek fark yazılım konusunda mı donanım konusunda mı?"kasa esneme sorunu vs." ??
Aynen bu telefonda 5-6 tane sorun var ama biz inatla hala öneriyoruz bunu
Kasa esnemesi de her zaman denk gelmiyor.
Evet.Aralarındaki 300 TL fiyat farkına değer mi?