telefon 15w la şarj olsa ne yazar 33w la şarj olsa ne yazar abi hepi topu dolduracakları kapasite max 4500mah yani sırf 15w çıkıyor diye de ois olan bi telefonu tercih etmemek saçma olur kesinlikle A52 almanı öneririm konu sahibiSizin isteklerinize göre Mi 11 Lite daha iyi bir tercih olacaktır.
Post automatically merged:
Ram gündelik kullanımda ve oyunda fark ettirmez, 6 Gb da günümüz standartı için gayet yeterli. Ayrıca A52 fiyatına 8 Gb Mi 11 Lite tercih edilebiliyor zaten.
Pil konusunda da evet 250 mAh A52 önde ancak güncelik kullanımda bu yine çok fazla bir fark oluşturmayacağı gibi A52 25W hızlı şarjla gelirken Mi 11 Lite 33W hızlı şarjla geliyor. Üstelik A52'nin kutusundan 15W şarj aleti çıkıyor. Bu yönden şarj konusunda Mi 11 Lite önde.
Peki aradaki bu Watt farkıyla A52'nin şarj süresinin Mi 11 Lite'ın şarj süresinin iki katına çıktığını biliyor muydunuz hocam? Mi 11 Lite 0'dan 100'e yaklaşık 1 saatte şarj edilebilirken A52'de bu süre 2 saate kadar uzuyor ve bu genel kullanıcı deneyimi açısından büyük bir eksidir. Ayrıca bu iki telefondan birini tercih edecek birisi eğer en önemli önceliği kameraya vermiyorsa A52 tercih etmesinin pek de bir anlamı yok. Zira A52 4400 TL'yi bulmuşken Mi 11 Lite gibi bir telefonu bu derece yavana atmanız çok saçma.telefon 15w la şarj olsa ne yazar 33w la şarj olsa ne yazar abi hepi topu dolduracakları kapasite max 4500mah yani sırf 15w çıkıyor diye de ois olan bi telefonu tercih etmemek saçma olur kesinlikle A52 almanı öneririm konu sahibi
aslında evet daha hızlı şarj olacak ancak ha 2saat beklemişsin ha 1saat ne fark ederki hem ayrıca A52 de toza ve suya dayanıklılık bulunuyor ayrıca yazılım olarak arayüz olarak samsung xiaomi ye tek atar netPeki aradaki bu Watt farkıyla A52'nin şarj süresinin Mi 11 Lite'ın şarj süresinin iki katına çıktığını biliyor muydunuz hocam? Mi 11 Lite 0'dan 100'e yaklaşık 1 saatte şarj edilebilirken A52'de bu süre 2 saate kadar uzuyor ve bu genel kullanıcı deneyimi açısından büyük bir eksidir. Ayrıca bu iki telefondan birini tercih edecek birisi eğer en önemli önceliği kameraya vermiyorsa A52 tercih etmesinin pek de bir anlamı yok. Zira A52 4400 TL'yi bulmuşken Mi 11 Lite gibi bir telefonu bu derece yavana atmanız çok saçma.
İşte bu biraz da kullanıcı beklentisiyle alakalı. Mesela bu sizin için bir eksi olmayabilir ancak benim için bir eksi çünkü 1 saat ile 2 saat kesinlikle bir telefon şarjı için çok farklı süreler. Dediğiniz konularda evet A52 önde ancak Mi 11 Lite da boş beleş bir telefon değil;aslında evet daha hızlı şarj olacak ancak ha 2saat beklemişsin ha 1saat ne fark ederki hem ayrıca
batarya konusunda A52 önde şarj kısmında mi11 lite öndeİşte bu biraz da kullanıcı beklentisiyle alakalı. Mesela bu sizin için bir eksi olmayabilir ancak benim için bir eksi çünkü 1 saat ile 2 saat kesinlikle bir telefon şarjı için çok farklı süreler. Dediğiniz konularda evet A52 önde ancak Mi 11 Lite da boş beleş bir telefon değil;
Tasarım
Hafiflik
Batarya
Ekran
Parmak izi okuyucu
Bu konularda Mi 11 Lite önde. Kamera konusunda da OİS desteği ve ön kamerada 4K video dışında Mi 11 Lite'ın genel fotoğraf çekim kalitesinde kesinlikle geri kaldığı söylenemez.
Galaxy A52 daha iyi bir tercih olacaktır. Galaxy A52 nin kamerası,bataryası,arayüzü,yazılımı ve güncelleme desteği Mi11 Lite a kıyasla daha iyi. Mi11 Lite ın üstünlükleri ise Ekran ve tasarımının daha iyi olması. Galaxy A52 almanızı öneririm.Evet arkadaşlar ben bu iki telefon arasinda kaldim sizce hangisini almaliyim
Telefonda yaptığım işlerden bahsedeyim.
Max 1 saat oyun oynarim (cok buyuk bir oyun deil)
Kamera benim icin cok onemli deil kamera ile pek bisey yapmıyorum
Pili iyi giderse guzel olur
Evet sizce
Mi 11 Lite mı ? Galaxy a52 mi ?
Bide beni uzun götürsün
Galaxy A52 daha iyi bir tercih olacaktır. Galaxy A52 nin kamerası,bataryası,arayüzü,yazılımı ve güncelleme desteği Mi11 Lite a kıyasla daha iyi. Mi11 Lite ın üstünlükleri ise Ekran ve tasarımının daha iyi olması. Galaxy A52 almanızı öneririm.
Bataryada neredeyse fark yok. Şarj kısmında devasa fark mi 11 lite' ı öne geçiriyor. Mi 11 lite çok daha ucuz şuan a52' ye göre.batarya konusunda A52 önde şarj kısmında mi11 lite önde
Yazılım konusunda Samsung bariz bir şekilde üstün. Samsung A52 daha uzun ömürlü bir cihaz olacaktır Mi11 Lite a kıyasla.Bataryada neredeyse fark yok. Şarj kısmında devasa fark mi 11 lite' ı öne geçiriyor. Mi 11 lite çok daha ucuz şuan a52' ye göre.
Mi 11 Lite 6 GB 3700 TL
Mi 11 Lite 8 GB 4149 TL
A52 4399 TL
gibi fiyatlardan satılırken a52 alınmamalı bence.
Ayrıca yazılım tasarımında Mi 11 Lite. Stabilitesinde ise A52 önde.
İkisi de ömrü uzun cihazlar. Telefonun güncelleme almayacak olması ömrünün bittiği anlamına gelmez. İkisi de android 12 alacak zaten. Mi 11 lite 6 GB daha mantıklı 1000 TL' ye yakın fark asla verilmez. Samsung fanboyu olmaya gerek yok. Aradaki fark 200 tl olsa verilirdi.Yazılım konusunda Samsung bariz bir şekilde üstün. Samsung A52 daha uzun ömürlü bir cihaz olacaktır Mi11 Lite a kıyasla.
Düşünmeden samsungEvet arkadaşlar ben bu iki telefon arasinda kaldim sizce hangisini almaliyim
Telefonda yaptığım işlerden bahsedeyim.
Max 1 saat oyun oynarim (cok buyuk bir oyun deil)
Kamera benim icin cok onemli deil kamera ile pek bisey yapmıyorum
Pili iyi giderse guzel olur
Evet sizce
Mi 11 Lite mı ? Galaxy a52 mi ?
Bide beni uzun götürsün