Mi 11 Lite vs Galaxy a52

Mi 11 Lite vs Galaxy a52

• Mi 11 Lite

Oylar: 22 55.0%
  • Galaxy a52

Oylar: 18 45.0%

• Oy kullanan toplam üye
    40
Evet arkadaşlar ben bu iki telefon arasinda kaldim sizce hangisini almaliyim
Telefonda yaptığım işlerden bahsedeyim.
Max 1 saat oyun oynarim (cok buyuk bir oyun deil)
Kamera benim icin cok onemli deil kamera ile pek bisey yapmıyorum
Pili iyi giderse guzel olur

Evet sizce
Mi 11 Lite mı ? Galaxy a52 mi ?
Post automatically merged:

Bide beni uzun götürsün
Pil açısından bakarsak a52 daha iyi. mi 11 lite sadece işlemci olarak öne geçiyor. Kamerada da a52 daha iyi. Ben olsam a52 alırdım.

İkisi de ömrü uzun cihazlar. Telefonun güncelleme almayacak olması ömrünün bittiği anlamına gelmez. İkisi de android 12 alacak zaten. Mi 11 lite 6 GB daha mantıklı 1000 TL' ye yakın fark asla verilmez. Samsung fanboyu olmaya gerek yok. Aradaki fark 200 TL olsa verilirdi.
Xiaomi nin güncellemeler ile batarya sorunları çıkartığını ve ömrünü kısaltığını herkes biliyor. Şuan arkadaşım mi8 kullanıyor. Benim yedek cihazım olan Galaxy S8 e kıyasla daha fazla ısınıyor ve cihaz berbat oldu güncellemelerden sonra. Xiaomi fanboyu olmanıza gerek yok. Tarafsız bir şekilde bakmanızı tavsiye ederim. Xiaomi nin yazılımının iyi olmadığını herkes biliyor.

Xiaomi nin güncellemeler ile batarya sorunları çıkartığını ve ömrünü kısaltığını herkes biliyor. Şuan arkadaşım mi8 kullanıyor. Benim yedek cihazım olan Galaxy S8 e kıyasla daha fazla ısınıyor ve cihaz berbat oldu güncellemelerden sonra. Xiaomi fanboyu olmanıza gerek yok. Tarafsız bir şekilde bakmanızı tavsiye ederim. Xiaomi nin yazılımının iyi olmadığını herkes biliyor.
Alooo 1000 lira var alooo. Ayrıca Xiaomi yaızlımı daha iyi demedim tasarımı daha iyi dedim stabilite olarak ise samsung dedim. 1000 lira varken kimse kusura bakmasın a52 falan alınmaz.

Alooo 1000 lira var alooo. Ayrıca Xiaomi yaızlımı daha iyi demedim tasarımı daha iyi dedim stabilite olarak ise samsung dedim. 1000 lira varken kimse kusura bakmasın a52 falan alınmaz.
Aloo nerde 1000tl var. Aloooo arada 500tl fark var amma abartınız. Buyrun link. Aradaki 500tl lik fiyat farkına değer yazılım,arayüz ve kamera için.

İkisini ayrı almak yanlış olur bence. Şarj ve batarya kapasitesi birlikte değerlendirilmeli.
Şimdi epey in puan siralamasina baktim da
Poco x3 pro
İphone 11
Poco x3 pro
Redmi note 10 pro
Mi 11 lite
Boyle gidiyor
Poco x3 pro nasildir en cok puani o almis
Dokunmatikde sorunlari var diyen vardi sanirsam

Poco x3 pro
İphone 11
Poco x3 pro
Redmi note 10 pro
Mi 11 lite
Boyle gidiyor
Poco X3 PRO oyun telefonu. İşlemcisi çok yüksek lakin ekran kamera daha kötü. Şarj konusunda ve işlemcide iyi sadece. Dümdüz oyun telefonu. Snapdragon 860 var. %40 falan daha iyi mi11 lite ve a52' den.

Poco X3 PRO oyun telefonu. İşlemcisi çok yüksek lakin ekran kamera daha kötü. Şarj konusunda ve işlemcide iyi sadece. Dümdüz oyun telefonu. Snapdragon 860 var. %40 falan daha iyi mi11 lite ve a52' den.
O zmn alınmaz iphone a paramiz yetmez o zmn redmi note 10 pro

Açtığınız konu kadar mesaj yazsaydınız titanium olmuştunuz

Poco x3 pro
İphone 11
Poco x3 pro
Redmi note 10 pro
Mi 11 lite
Boyle gidiyor
O puan sıralamasını hangisinin iyi olduğuna göre düşünmek yanlış olur. Pil konusunda ise bu iki telefondan ziyade Note 10 Pro daha iyi olacaktır. Çok oyun oynamadığınız için de Note 10 Pro hayli işinizi görür.
Ama bu ikisi arasında pil konusunda bir seçim yapılacaksa Mi 11 Lite daha iyi bir tercih olur.

Ben olsam A52 alırdım. Hem batarya hem de ram açısından önde.
Ayrıca yazılımı da Mi 11 Lite'a göre çok daha stabil çalışıyor.
Batarya da fazla bi farkları yok ramları zaten aynı ama yazılımda haklısın daha iyi a 52 bana kalırsa deymez
Post automatically merged:

550 tl fark mantıksız mi 11lite Al kardeşim uzmez seni

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,750
Üyeler
190,965
Son üye
yunuss_o6