Mi 11 Lite vs Galaxy a52

Mi 11 Lite vs Galaxy a52

• Mi 11 Lite

Oylar: 22 55.0%
  • Galaxy a52

Oylar: 18 45.0%

• Oy kullanan toplam üye
    40
Batarya da fazla bi farkları yok ramları zaten aynı ama yazılımda haklısın daha iyi a 52 bana kalırsa deymez
Post automatically merged:

550 TL fark mantıksız mi 11lite Al kardeşim uzmez seni
A52 nin Kamerası daha iyi,yazılımı daha iyi ve arayüzü daha iyi? Nasıl arada fark yok. Şakamı bu. Aradaki 500tl farka değer kesinlikle.

İkisi de ömrü uzun cihazlar. Telefonun güncelleme almayacak olması ömrünün bittiği anlamına gelmez. İkisi de android 12 alacak zaten. Mi 11 lite 6 GB daha mantıklı 1000 TL' ye yakın fark asla verilmez. Samsung fanboyu olmaya gerek yok. Aradaki fark 200 TL olsa verilirdi.
yazdığına göre 250tl fark var arada yani benim tercihim A52 olurdu ki oldu zaten telefon çıkar çıkmaz aldım mayıstan beri kullanıyorum canavar gibi maşALLAH

Alooo 1000 lira var alooo. Ayrıca Xiaomi yaızlımı daha iyi demedim tasarımı daha iyi dedim stabilite olarak ise samsung dedim. 1000 lira varken kimse kusura bakmasın a52 falan alınmaz.
ne 1000lirası kardeşim kafanmı iyi taş çatlasın 400 500fark var amma abarttın

yazdığına göre 250tl fark var arada yani benim tercihim A52 olurdu ki oldu zaten telefon çıkar çıkmaz aldım mayıstan beri kullanıyorum canavar gibi maşALLAH

ne 1000lirası kardeşim kafanmı iyi taş çatlasın 400 500fark var amma abarttın
500 lira da verilmez ki. Az daha zorla İphone SE 2020 var zaten. Güncelleme almaması sıkıntı olmayacak ise OnePlus Nord /Poco F2 PRO falan da var. Özellikle Poco F2 Pro kamera ve güncelleme hariç her konuda daha alınası.

500 lira da verilmez ki. Az daha zorla İphone SE 2020 var zaten. Güncelleme almaması sıkıntı olmayacak ise OnePlus Nord /Poco F2 PRO falan da var. Özellikle Poco F2 Pro kamera ve güncelleme hariç her konuda daha alınası.
kardeşim direk xiaomi fan boyuyum de olay kapansın senin o bahsettiğin yok poco f2 pro yok note 10 pro onlar hep kağıt üstünde iddialı yazılımları çöp olduğu için işlemci de bi işe yaramıyor

Sizin mantığınızla bakarsak o zaman bütçeyi biraz daha zorla sd865 li S20 Fe alınır.

kardeşim direk xiaomi fan boyuyum de olay kapansın
Aynen.

Sizin mantığınızla bakarsak o zaman bütçeyi biraz daha zorla sd865 li S20 Fe alınır.
mi 11 lite ile a52 arasındaki 500 tl farkı verebiliyor ama a52 ile diğer telefonlar arasındaki 200 lirayı veremiyor sizin mantığınıza görede. İyi forumlar.

kardeşim direk xiaomi fan boyuyum de olay kapansın senin o bahsettiğin yok poco f2 pro yok note 10 pro onlar hep kağıt üstünde iddialı yazılımları çöp olduğu için işlemci de bi işe yaramıyor
Tamam kardeşim iyi forumlar. A52 alsın banane sanki benim param. Tek özelliği samsung olan telefon.

Devreye sormuşlar eğri deve demiş ne eğri anlamanız ne anlatsam boş sizin için damlaya damlaya göl olur

Ayrıca bana fanboyluk olarak laf ata ata kendiniz samsung fanboyu olduğunuzun farkındasınızdır inşallah.

Ayrıca bana fanboyluk olarak laf ata ata kendiniz samsung fanboyu olduğunuzun farkındasınızdır inşallah.
Diyene bakın siz. Xiaomi bile sizin kadar bu cihazı övmedi emin olun. Yazılım sorunlu cihazı öve öve biteremediniz. Aradaki 500tl yi kesinlikle hak ediyor. Yazılım kalitesi,kamera,batarya ve arayüz için kesinlikle değer.

Diyene bakın siz. Xiaomi bile sizin kadar bu cihazı övmedi emin olun. Yazılım sorunlu cihazı öve öve biteremediniz. Aradaki 500tl yi kesinlikle hak ediyor. Yazılım kalitesi,kamera,batarya ve arayüz için kesinlikle değer.
Aynen. Bu cihazda yazılım sorunu var xiaomi çöp telefonlar yazılım yüzüne patlıyor asla alınmaz. Bi bitmediniz vallahi ya :D

Aynen. Bu cihazda yazılım sorunu var xiaomi çöp telefonlar yazılım yüzüne patlıyor asla alınmaz. Bi bitmediniz vallahi ya :D
Evet evet, kağıt üstündeki verilere bakarak öneri yapan xiaomi fanboylari bi bitmediniz.3 yıl sonra göreceğiz öve öve bitiremediğiniz mi11 lite lar ne hale gelecek. 2 sene önce mi9t ciler vardı şimdi mi9t kullananlar cihazlarından pişmanlar kullanıcı forumlarına bakabilirsiniz. Gerçekler acıdır maalesef...

Hoca hoca çok uzattınız be konu dışına çıktınız adam tel alım için konu açmış siz saçma muhabbetlerle uzatıyor bitirelim konuyu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,865
Üyeler
190,993
Son üye
Overlord_1222
Geri