Mİ 12 vs S22 vs yenilenmis S22+

Emre04

80+
Reaksiyon skoru
0
Bu 3 telefon arasında kaldım.

S22 güzel ancak boyutu ve pili küçük bana 5 saat ekran süresi veren bir telefon gerekiyor bu yüzden şüpheye düştüm.

S22+ normalde sıfırı fiyat farkına değmez ama yenilenmiş halleri ile S22 arasında farka değer burada soru yenilenmiş telefon alınır mı? Eksi bir durumu olur mu?

MI12 Her alanda daha iyi görünüyor ama inceliyecek yer bulamadım ve tipi çok kötü kaviside arka görüntüsüde premium hissi vermedi bana.

Siz bu durumda ne yapardınız?

Bütçem maksimum: 22.500.
Not: Black Friday bekleme riskine girmeyi düşünüyorum şu an, ayrıca Mi 12 fiyatı 20K o yüzden ona daha yakınım.

Yenilenmiş alacağına 2. el yeni gibi S23 al.

Mi 12 çıktığından beri favori telefonlarımdan biri küçük hafif ama geri kalan özelliklerinin kısılmamış olmasından kaynaklı. Tek eksisi bana göre ekranın kıvrımlı olması.

S22 al bence. S23FE de alabilirsin.

s23 fe kullanıcısıyım telefonu 1 hafta önce aldım. Daha yeni olduğu için biraz optimizasyon sorunu var fakat güncellemelerle birlikte düzeltiyolar yavaş yavaş. Alınabilecek fiyatta bir telefon.

S23 fe exnos işlemci ve cok kötü ekran gövde oranı ile eledim. Yenilenmis S22+ herkes alma diyor o yüzden o da elendi.

Mi 12 hala olabilir ama kavisli kenar hoşuma gitmiyor daha önceki telefonum öyleydi 3 yılda kavise doydum.

Sıfır S22+ Geçen ay 24.500 düşmüş onu takip edicem umarım tekrar o fiyata düşerde alabilirim.

Yardımcı olduğunuz için teşekkürler😆

2-3k bütçe arttırma imkanın varsa mi 13T mantıklı olabilir. Onun dışında s22 veya gt2 pro tercih edilebilir. Tamamen sizin kullanımınıza bağlı.

Geri